Cemil İpekçi sevgilisi Bekir'i podyuma çıkardı!

Cemil İpekçi yeniden barıştığı sevgilisi Bekir Çoşar'ı defilesinde podyuma çıkartarak büyük jest yaptı.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Türkiye Seyehat Acentaları Birliği ile birlikte düzenlediği Diyarbakır tanıtım organizasyonu kapsamında ünlü modacı Cemil İpekçi bir defile düzenledi.

Mardin’de el işçiliği ve dokuma okulu açan İpekçi, ekim ayında ise Diyarbakır’da da aynı tarzda okul açacaklarını söyledi. Tuğba Özay’ın podyumda şarkı söylediği defilenin el ilginç yanı, Cemil İpekçi’nin yeniden barıştığı sevgilisi Bekir Çoşar’ın baş manken olarak podyuma çıkmasıydı.

Cemil İpekçi konu ile ilgili olarak, “Ben Bekir’i tanıdığımda zaten mankenlik yapıyordu. Çok kaslı ve baklava dilimli göbeği olan bir erkekti. Daha sonra ayakkabıcılığa başladı ve benimde 10 yıldır ayakkabılarımı Bekir yapıyor. Ben biseksüel olduğum için Bekir beni Tuğba Özay’dan kıskanıp yamuk ayakkabılar yapıyordu. Ama artık kıskanmayıp güzel ayakkabılar yapıyor” dedi.

Hamın Ağa’da İzledi

Diyarbakır tanıtım organizasyonu sebebi ile TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Baliza Yönetim Kululu Başkanı Rutkay Çakıröz, İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve Sirk & Cashmere CEO’su Ayşen Zamanpur, Diyarbakır’ın tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Akşamda defileyi izleyen 300 kişilik grup arasında Diyarbakırlı Hanımağa Nedire İçkale’de vardı.

Kudüs’e tur düzenliyor

Sosyetik kadınlara düzenlediği kutsal topraklar seyehatleriyle gündeme gelen Nadire İçkale, “7 Temmuz’da Kudüs’e 60 kişilik tur yapıyoruz. 8 Temmuz kandil. Kandili gecesini kutsal topraklarda geçireceğiz. Ünlü bayanlar var. Ama isim veremem” diye kendini ifade etti.