Akalın magazin dünyasını sarsacak!

Seda Sayan'ın yeni başladığı programda boykot çağrısı Demet Akalın'ı küplere bindirdi. Akalın ,'Delikanlı bir tane var: Yıldızım Tilbem' dedi. Müzik piyasasında 'delikanlı' tartışması başladı.

Demet Akalın, Seda Sayan’ın yeni programına konuk olma teklifini iş programının yoğunluğu nedeniyle reddetti.
Şarkıcı, bunun üzerine programın yapımcılarının kendisini arayarak “Bundan sonra sizin işlerinize kamera gönderilmeyecek” dediklerini öne sürdü.
Sayan’ın, Show TV’de yayınlanan ‘Sabahın Sedası’ programının yasaklı listesine giren Akalın, küplere bindiği belirtildi.

Popçu, “Şu alemde kimse en delikanlı benim demesin. Herkes birilerine çelme takma derdinde” dedi. Sonrasında da kendi ‘delikanlısını’ “Yıldızım Tilbem” diyerek duyurdu.

Müzik piyasasında yıllardır ‘dobralığıyla’, dikkat çeken Seda Sayan ve Demet Akalın’ı karşı karşıya getiren olaya, ‘Delikanlım’ şarkısının yaratıcısı Yıldız Tilbe’nin de katılması rekabeti kızıştırmaya götürdü.

TARTIŞMAYA ÜNLÜ İSİMLERDEN TEPKi!

Ali Eyüboğlu
D şıkkı, yani hiçbiri... Nedenine gelince: Seda dobra, Demet lafını sakınmayan, Yıldız da ara sıra dellenen biri. Ama bu meziyetler delikanlı olmak için yeterli değil ki...
Nihat Doğan
Demet Hanım ne söylemişse doğrudur. “Yıldız Tilbe” diyorsa en delikanlı odur.
Fulden Uras
Bence en delikanlı Seda Sayan. Her zaman mazlumun yanında ve her şeyi dobra dobra söylüyor

Milliyet