Sonunda Esra Erol da evleniyor

Sabah gazetesi yazarı Şengül Balıksırtı'nun köşesinden duyurduğu haber Esra Erol tarafından da doğrulandı.

İzdivaç programlarının kraliçesi Esra Erol sonunda muradına eriyor. Uzatmalı nişanlısı Ali ile evlilik kararı alan Esra Erol, bu kararını Sabah gazetesi Magazin Müdürü Şengül Balıksırtı ile paylaştı.

Balıksırtı'nın köşesine taşıdığı haber Esra Erol'da Evlen Benimle isimli izdivaç yarışmasına katılan bir konuk tarafından canlı yayında okudu. Haberi doğrulayan Esra Erol, iyi dileklerinin yanı sıra çeşitli sürprizlerinin de olduğunu duyurdu.

İşte Balıksırtı'nın yazısı;

Ekranların evlilik kraliçesi Esra Erol da sonunda evleniyor. Telefonda 'evleniyorum' dediğinde 'nihayet' lafı çıktı ağzımdan. Birkaç sene önce düğün yapmayı planlıyordu ama nişanlısı Ali Özbir'in annesi trafik kazasında yaralanınca evlilik planları ertelenmişti. Her gün ekranda 'evlilik senaryoları' içinde olan Esra, bence bu konuda master yaptı. Yani evliliğe ondan daha hazır kim olabilir ki! Şaka bir yana, düğün 11 Temmuz'da Sapanca'da. Çift, konukları için Sapanca Güral'ı kapatmış. Yani iki gün-iki gece sürecek bir düğün alayı yaşanacak. Mutluluklar Esra'ya...