Demet twitter'da önüne gelene sayıştırdı

Ünlü popçu Demet Akalın, twitter'dan üstü kapalı olarak birilerine göndermede bulundu. Ünlü Popçu yeni tartışmalar yarattı.

Şarkılarıyla olduğu kadar polemikleriyle de gündemden düşmeyen Demet Akalın, sosyal paylaşım sitesi twitter'da açtı ağzını yumdu gözünü. Demet Akalın'ın yazdıkları arasında en dikkat çeken cümle; "Dünün evimde kalan hırsızı, bugünün ikoncanı oldu" şeklindeydi. Şarkıcının bu sözleriyle kimi kastettiği merak konusu oldu. Akalın'ın "Şu alemde kimse 'en delikanlı benim' demesin. Herkes birilerine çelme takma derdinde" cümlesi de program yaptığı kanalda kendisine ambargo koydurduğu söylenen Seda Sayan'a gönderme gibiydi. Popçu, küs olduğu Bengü için de yorum yapmadan geçemedi.

Kim bu hırsız İkoncan?
* Dünün evimde kalan hırsızı bu günün ikoncanı oldu ya, pes! TV'de görünce evimden çaldığı şeyler gözümünönüne geldi.
* Hadi ben geçensene albüm yapmadım. Şebnem Ferah yaptı mı? Kral TV Müzik Ödülleri'en iyi kadın şarkıcı' dalı adayında Bengü bile yok! Kızı adaylara koysaydınız bari. Sonra da Hande Yener'le benden şov isterler, ama yok anacım öyle!
* Şu alemde kimse 'En delikanlı benim' demesin! Herkes birilerine çelme takma derdinde! Allah büyük ve her şeyi görüyor. 97yaşındaki anneannem çocuklarına topraklarını paylaştırdı. Adaletli doğmak ve adaletliyaşamak karışık mevzu!

Takvim