maNga Eurovision sahnesine çıkıyor

Türkiye'yi temsil eden Manga, bugün yapılacak yarı finalde ilk 10'a girmek için sahneye çıkacak.Yarışma TRT-1, TRT Müzik ve TRT Avaz'dan yayınlanacak.

 
55 . Eurovision Şarkı Yarışması ' nda bü ; yü ; k gü ; n geldi . Yarışmaya katılan ü ; lkeler son provalarını yapıyor artık gö ; zler yarı finalin yapılacağı Norveç ; ' in Başkenti Oslo ' ya ç ; evrildi .

Tü ; rkiye ' yi temsil eden Manga Grubu yarı finalde 17 ü ; lke arasından ilk 10 ' a girmek iç ; in sahne alacak . Yarı final heyecanı TRT-1 , TRT Mü ; zik ve TRT Avaz kanallarından canlı olarak yayınlanacak .

Manga İlginin Odağı

Tü ; rkiye uluslararası etkinliklerde bir başarıya daha imza atmak istiyor . 55 . Eurovision Şarkı Yarışması ' na ' We Could Be The Same-Aynı Olabiliriz ' adlı parç ; ayla katılan Manga , Norveç ; ' in Başkenti Oslo ' da bü ; yü ; k ilgi gö ; rü ; yor .

Yarışmanın tek rock grubu olan Manga , performansıyla gö ; z dolduruyor . Yabancı medya da temsilcimizi yakından takip ediyor . Yarı finalin favori adaylarından biri Tü ; rkiye olarak gö ; rü ; lü ; yor .

' Artık Hazırız '

Temsilcimiz yarışma iç ; in provalarını sü ; rdü ; rü ; yor . Hazırlıklarla ilgili bilgi veren Menajer Selim Serezli , ' Artık hazırız , Manga elinden gelenin en iyisi yapacak . Sonrada gelecek olan oyları bekleyeceğiz ' dedi .

Manga Ü ; yeleri Moralli

Grup ü ; yeleri Ferman , Yağmur , Ö ; zgü ; r , Cem ve Efe , Tü ; rkiye ' yi en iyi şekilde temsil etmek iç ; in sahneye ç ; ıkacaklarını belirtiyor .

Grubun ü ; yelerinden Ferman Akgü ; l , ö ; nemli bir uyarıda bulundu . Akgü ; l , ' En bü ; yü ; k ricamız . Oylamaya bizi beklemeden başlamaları . 17 . sıradayız ve ondan sonra oylama bitecek ' dedi .

Grup ü ; yelerinden Ö ; zgü ; r Ö ; neyş , ' Ç ; ok profesyonel bir ortam var ve bu da bizi bir şekilde ateşliyor ' derken , Efe Yılmaz ise ' Yarışmadan dolayı bir stresimiz yok , keyfimiz yerinde , sahnede de iyiyiz ' diye konuştu .

Manga ü ; yesi Yağmur Sarıgü ; l , ' Buradaki atmosfer olağanü ; stü ; , yani elimizden gelenin en iyisini yapacaz ' şeklinde konuşurken , Cem Bahtiyar da Manga hayranlarına seslendi . Bahtiyar , ' Bugü ; ne kadar bize bü ; yü ; k destek oldular , bundan sonrada desteklerini bekliyoruz ' dedi .

Final 29 Mayıs ' ta Telenor Arena ' da


Finalistler 29 Mayıs Cumartesi gü ; nü ; 23 bin kişilik kapasitesiyle Kuzey Avrupa ' daki en bü ; yü ; k kapalı stadyum olan Telenor Arena ' daki finalde yarışacak .

Ev sahibi Norveç ; ' in yanısıra her yıl olduğu gibi Almanya , Fransa , İspanya ve İngiltere doğrudan finale katılıyor .


Mynet