Babalar Günü'nü kutlamayacağız

Sema şimşek-Burak Hakkı çifti, oğulları Rüzgar'la beraber Mother&Baby dergisi için objektif karşısına geçti.

  Rü ; zgar yaklaşık 2 , 5 yaşında . Ç ; ok dü ; zgü ; n konuşuyor . Birden mi konuşmaya başladı?

- Sema şimşek : Evet , birden . . . Gerç ; i 1-1 , 5 yaşlarında tek tü ; k kelimeleri sö ; ylü ; yordu ama erken konuştu . Erkek ç ; ocukları kızlara gö ; re daha geç ; konuşur derler , bizimki maşallah bıdır bıdır başladı konuşmaya . . .

- Burak Hakkı : Biz sü ; rekli onunla konuşuyor , sohbet ediyoruz . O da bayılıyor buna . şimdi bir de tam soru sorma dö ; nemi . &ldquo ; Neden&rdquo ; ler , &ldquo ; ne&rdquo ; ler başladı .

İkinci ç ; ocuğu dü ; şü ; nmeye başladınız mı?


- Sema şimşek : şimdilik dü ; şü ; nmü ; yoruz . Ç ; ocuk mesuliyeti gerç ; ekten ağırr . Tam olarak ona yetebilmek gerek . . .

İkinizin de iş saatleri dü ; zenli değil . Peki Rü ; zgar ile evde nasıl vakit geç ; irebiliyorsunuz?

- Burak Hakkı : Ben bu ara ç ; ok vakit geç ; irebiliyorum , ama gü ; ndemde yeni projeler var . Onlar olunca tabii bu kadar ç ; ok birlikte olamayacağız . Bu durumda ö ; nemli olan birlikte olduğunuz sü ; reyi iyi değerlendirmeniz .

- Sema şimşek : Ç ; ok doğru . Ben , başladığından beri &ldquo ; Kurtlar Vadisi Pusu&rdquo ; dizisindeyim . Emzirirken Rü ; zgar da sete geliyordu benimle , hiç ; de zorluk ç ; ekmedim . Orası işim gibi değil , aile gibiyiz ç ; ü ; nkü ; . şimdilerde o kadar sık sete gö ; tü ; rmü ; yorum , yine iç ; im rahat , ç ; ü ; nkü ; babasıyla . . . Bakıcımız da ç ; ok iyi .

Burak Bey sizin ikinci Babalar Gü ; nü ; ' nü ; z . Plan yaptınız mı?

- Burak Hakkı : Yok , biz bu tü ; r ö ; zel gü ; nleri pek kutlamıyoruz . Babalar Gü ; nü ; ' nde ö ; zel bir şey yapmayı dü ; şü ; nmü ; yorum . Oğlum beni bir kere ö ; psü ; n yeter .

Rü ; zgar kime daha dü ; şkü ; n?


- Sema şimşek : İkimize de dü ; şkü ; n . Oyun oynarken &ldquo ; babacı&rdquo ; , uykusu geldiğinde de &ldquo ; anneci&rdquo ; . . .

Uslu bir ç ; ocuk ama . . .

- Sema şimşek : Evet . Ç ; ok hareketli ama şımarık değil . Bu aralar tabii en ç ; ok soruları gü ; ndemde . . . Her şeyi soruyor .

- Burak Hakkı : Sorularını mü ; mkü ; n olduğu kadar geç ; iştirmemeye ç ; alışıyoruz . Mutlaka yanıtlıyoruz , bu da biraz sabır istiyor . Tekrar tekrar sorduğu sorulara sabırla cevap vermek , kendine gü ; veninin gelişmesi aç ; ısından ö ; nemli . Geç ; en gü ; n bir arkadaşım anlattı , ç ; ocuğu &ldquo ; Baba ben kimim?&rdquo ; diye sormuş! ışin felsefesi bu kadar derin aslında . Soruları geç ; iştirmemek gerek .

Hü ; rriyet