Okan Bayülgen, Acun Ilıcalı'yı kızdıracak

Okan Bayülgen, Medya Kralı'nın bu haftaki bölümünde kafayı Acun Ilıcalı'ya taktı.

  Okan Bayü ; lgen ' Medya Kralı ' programında Acun Ilıcalı ' yı diline doladı . Geç ; en hafta ' Survivor ' dan elenen Furkan ' ın ada konseyindeki gö ; rü ; ntü ; lerini programındaki medya arkası kısmında yayınlayan Bayü ; lgen , Ilıcalı iç ; in şunları sö ; yledi : ' Lü ; mpen bir adam , kendisi gibi lü ; mpen adamları toplamış . Sanki bunlar kendi memleket meselelerinden , olaylardan , nasıl evlenilir , nasıl boşanılır , nasıl sofraya oturulur filan gibi durumlardan haberdarmış gibi . . . Ç ; ü ; nkü ; biz artık kö ; klerini kaybetmiş insanların sokaklarda dolaştığı bir memlekette yaşıyoruz . Bunları gö ; tü ; rü ; yor adaya , bir de ' Ada usulü ; nce seni ifade eden o meşalenin alevini sö ; ndü ; rerek , seni bu programdan diskalifiye ediyorum ' falan diyor . Ç ; ocuk ne yapsın ; meşalesi sö ; nmü ; ş! Lü ; mpenin lü ; mpenlere reyting olsun diye yaptığı program . . . '

SALAKLIĞA HİTAP EDİYOR

Elemede kadın yarışmacıların ağladığı gö ; rü ; ntü ; leri yayınlayan Bayü ; lgen ardından şö ; yle konuştu : ' İç ; im dağlanıyor . Ada konseyi ne? Adam bü ; tü ; n ailesini katletmişler gibi meşalesini alıp gidiyor . ' Var mısın Yok musun ' da kutulardan milyar falan ç ; ıkıyordu ya , ' Ben kutuyu okşadım ü ; fledim filan ' diyorlardı , tamamen şizofrenik . . . Neredeyse , ' Mü ; hrü ; ne elini sü ; rdü ; m o arada gaz ç ; ıkardım , havaya tepeye baktım . Bu uğurlu geldi ' diyecekler . . . Bu yü ; zden falcılık , metafizik filan yapıyor . En ç ; ok onu besleyen iş . . . Bu yü ; zden lü ; mpen iç ; in ' en başarılı televizyoncu ' deniliyor . Neden? Tamamen salaklığa hitap ediliyor . ' Ada konseyi olarak senin meşaleni sö ; ndü ; rü ; yorum ' diyor adam .

DAHA Ö ; NCE DE ACUN ' A SATAŞTI

Geç ; en aylarda da programında ; ' Yetenek Sizsiniz Tü ; rkiye ' de Acun Ilıcalı ve Hü ; lya Avşar arasında geç ; en ' eşcinsel ' diyaloğunu eleştiren Bayü ; lgen , ' Ç ; ok ç ; irkin bir ayrımcılık yapılıyor . Acun sanki değişik bir canlı tü ; rü ; nden bahseder gibi davranıyor . Tü ; rkiye ' nin en ç ; ok izlenen programlarından birinde yapılan ç ; irkin ayrımcılığa bakın . Herkesin iç ; inde eşcinsellik var . Bizim iç ; imizde de kadın , erkek , ç ; ocuk var . Ne oluyor bö ; yle ' demişti .

Sabah