Karolina Kurkova İstanbul'a geliyor

Victoria's Secret'in en gözde modellerinden Karolina Kurkova İstanbul'a geliyor.

  Astaş Gayrimenkul ' ü ; n 26 Mayıs akşamı Ç ; ırağan Palace Kempinski ' de dü ; zenleyeceği ö ; zel davete dü ; nyaca ü ; nlü ; Ç ; ek model Karolina Kurkova da katılacak .

Birç ; ok Tü ; rk arkadaşı olan ve Tü ; rkiye ' yi ç ; ok seven Karolina Kurkova , bu davet vesilesi ile de bir kaç ; gü ; n İstanbul ' un tadını ç ; ıkaracak . Tü ; m dü ; nyanın gö ; zdesi 2010 ' un Avrupa Kü ; ltü ; r başkenti de olan İstanbul , bir ç ; ok ü ; nlü ; nü ; n uğrak noktası oldu . Dü ; nya ' da Londra , Newyork , Paris ile yarışan İstanbul , şimdi de Karolina Kurkova ' yı ağırlamaya hazırlanıyor . Ü ; nlü ; ç ; ek asıllı Amerikalı Top model gü ; zelliği ile Victoria Secret ' ın en gö ; zde modelleri arasında yer alıyor .

Karolina Kurkova , ilk kez 1999 yılında okurken hobi olarak modelliğe başladı . Yurt dışı defilelerinde modellik yaparken tasarımcı ve editö ; rlerin dikkatini ç ; ekerek aynı yıl profesyonel kariyerine başlangıç ; yaptı . 2001 yılında Amerika Vogue dergisine kapak olan Kurkova , bö ; ylece dergide kapak olan en genç ; model ü ; nvanını elde etti . Bir ç ; ok ü ; nlü ; marka ve tasarımcı ile ç ; alışan Karolina Kurkova , 2002 yılında Victoria ' s Secret ' in defilesine katıldı . Aynı yıl Pirelli Takvimi iç ; in poz verdi . Kurkova , 2007 yılında Forbes dergisi tarafından en ç ; ok kazanan dü ; nya sü ; per modellerinden biri olarak seç ; ildi . Karolina Kurkova halen ü ; nlü ; markaların defilelerinin aranan modelleri arasında yer alıyor .