Lady Gaga çirkin, bodur bir kadın; ben güzelim!'foto galeri

Sahne aldığı özel gecede Lady Gaga'ya benzetilen Hande Yener sinirlendi!


Yener, 'Ben benzer hiçbir tarafımızı göremiyorum. Lady Gaga çirkin, bodur bir kadın; ben güzelim!'

Önceki akşam Tekirdağ Rakısı'nın sponsorluğunda düzenlenen gecede Beyoğlu Ghetto'da sahne alan Hande Yener 2.5 saat boyunca seyircileri coşturdu. Söylediği her şarkıdan sonra seyirciyle de uzun uzun sohbet eden Yener, esprileriyle de güldürdü.

Hollanda'dan kendisini dinlemek için geldiğini söyleyen bir seyircinin kendisine yaptığı 'Lady Gaga' benzetmesine anında cevap verdi: "Bunu bana birkaç kişi daha söyledi. Ben, kendisiyle hiçbir benzer tarafımızı göremiyorum. Lady Gaga çirkin, bodur bir kadın. Ben güzelim, o çirkin. Nerem benziyor!" Paylaşım sitesi twitter kullandığını da söyleyen Yener, "Gördüğüm her şeyi yazıyorum. Burada gördüklerimi de yazacağım. Dikkatli olun, valla hepimiz twitter sayesinde gazeteci olduk" diye konuştu. Genç kızlardan oluşan bir grubun şarkılarında çığlık atmasına Yener'in yorumu ise oldukça ilginç oldu. Çığlık sesi üzerine şarkısını kesen Yener, "Ne oluyor, birileri orda kızlara tecavüz mü ediyor!" dedi. Bir seyircinin, şarkıcıya cep telefonunu uzatıp "Benim fotoğrafımı çeker misin" demesiyle de ilginç anlar yaşandı. Yener "Deli mi ne! Sonra 'bu fotoğrafımı Hande Yener çekti' diyecek. Deli bunlar. Ama deli olmak normal olmaktan iyidir" dedi.

BU İŞİ KADİR DÜZENLEDİ

Hande Yener'in bir süre önce ayrıldığı sevgilisi ve menajeri Kadir Doğulu da mekana geldi. Yener, Doğulu ile barışmadıklarını söyledi ve ekledi: "Konseri Kadir ayarlamıştı. İş yaptığımızda elbette görüşeceğiz." Kadir Doğulu ise soruları cevaplamadan mekandan ayrıldı.