DJ Vice Leonardo Di Caprio ve Paris Hilton'u ülkemize davet etti.

Ünlü Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio ve Hilton ailesinin sosyetik güzeli Paris Hilton 18 Mayıs Salı gecesi Supper Clup'ta.


Amerika'nın jet sosyetesine verdiği partilerle son yıllarda kıtanın en iyi Dj'i olarak kabul edilen DJ Vice, 18 MAYIS 2010 SALI gecesi Ortaköy SUPPERCLUB BOSPHORUS'ta vereceği muhteşem parti ile "ilk kez Türkiye'de!".

"Mash-up" tarzıyla müzik dünyasında bir ikon haline gelen DJ VICE, bugüne kadar Mariah Carey, Busta Rhymes, Wyclef Jean, Ludacris, Usher, Ashanti, Chamillionaire, KRS 1, Nate Dogg, DJ Quik, Frankie J ve Baby Bash gibi ünlü sanatçılarla bir araya geldi. Hip-hop, elektro ve house şarkılarını mikslemesindeki ustalık ve Paris Hilton, Leonardo Di Caprio, Justin Timberlake, P.Diddy gibi yakın dostlukları, onu özellikle jet sosyetenin en çok tercih edilen DJ'i tahtına oturttu. Dj.Vice ilk defa Türkiye'de seçeceği bir türk star ile ortak çalışma içerisine girecek ve dünya turnesi "The World Vice Tour" kapsamında yaptığı çalışmayı tüm dünya ile paylaşacak!

Çalmaktan vakit bulduğu zamanlarda albümlere imza atan sanatçı; en son olarak Lady Gaga'nın "Dirty, Filfthy, Rich" remixiyle ortalığı kasıp kavurdu!

Şimdi de DJ VICE Türkiye'deki yeni yıldızının peşinde!

Dünya Turnesi "The World Vice Tour" kapsamında bu yaz Londra, Paris, Avusturalya, Almanya, Japonya, Hong Kong, Malezya, Filipinler, Meksika Ve Kanada'ya uğrayacağını belirten Dj Vıce, 18 Mayıs salı gecesi Supperclub'da Vereceği Konser Öncesinde Şunları Söyledi:

DJ VİCE : "Türkiye'ye ik kez geleceğim için çok heyecanlıyım; Özellikle Paris'ten (PARİS HİLTON), İstanbul'un çok egzotik ama eğlenceye bayılan bir şehir olduğunu öğrendim. Türkiye'ye gelmeden önce araştırdım. Hande Yener'le, birlikte bir çalışma yapmaktan keyif alacağım ve mikslemeyi isteyebileceğim modern bir sanatçınız. Volkan Konak sanırım Türkiye'ye özgün bir vokal ama DÜnya'da ilginç soundlar yakayabilirim. Ceza ise geceme katılırsa, tıpkı Jay-Z, P. Dıddy ya da Usher'le yaptığımız canlı performansı mutlaka Ceza ile de denemek isterim.

Vegas gecelerinin ertesi günü olmayacak şekilde bir eğlence demek olduğunu söyleyen DJ VICE'ın, İstanbul'dan sonra İstanbul'un gece hayatı için ne diyeceği ve hangi müzisyenlerle tanışarak, mikslerini dünya turnesine taşıyacağı ise şimdiden merak konusu!(Mynet)