Başarısının sırrı sevgilisi Alexandra'da

Fenerbahçeli Selçuk Şahin, özel bir tanıtım gecesine sevgilisi Alexandra Loizo ile katıldı.


Beş aydır birlikte olduğu fotomodel sevgilisiyle mutlu bir tablo sergileyen Selçuk Şahin, "Artık beni dışarıda göremezsiniz. Gece gezmelerini bıraktım" dedi. Özkaya'nın şarkılarına eşlik eden Şahin, sevgilisiyle samimi bir şekilde eğlendi.

STADYUM DEĞİL İSTİNYE PARK

Yeşil sahaların başarılı futbolcuları önceki gün kız arkadaşlarıyla birlikte İstinye Park'taydı. Servet Çetin kız arkadaşı Ayşe Yıldız'la, Milan Baros model sevgilisi Tereza Frankova'yla, Hakan Balta eşi Derya'yla alışveriş merkezindeydi. Masa Restaurant'ta bir süre oturan gruba ilerleyen saatlerde Galatasaraylı Caner Erkin ve sevgilisi Asena'da katıldı. Sohbet eden futbolcular, daha sonra mağazaları dolaştı. Caner'in sevgilisine aldığı pembe araç yine ilgi odağı oldu.

EFSANELER SOHBETTE

Eşi Demet Şener ve çocukları İrem ve Ömer'le görmeye alışık olduğumuz İbrahim Kutluay, bu kez A Milli Basketbol Takımı menajeri Harun Erdenay'la birlikte karşımıza çıktı. Müdavimi olduğu Masa Restaurant'ta Erdenay'la sohbet eden Kutluay, ardından mağazaları dolaştıktan sonra evinin yolunu tuttu.

YORGUNLUK ATTI

Futbolcular alışveriş merkezinde turlarken, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sezonun yorgunluğunu üzerinden atmaya çalışıyordu. Arkadaşıyla birlikte Bebek Kahve'de tavla oynarken objektifimize yansıyan Denizli, oyunu 5-3 kazanınca oldukça keyiflendi.

DOSTLAR ALIŞVERiŞTE GÖRSÜN

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, Belçika güzeli nişanlısı Zeynep Kübra Sever'le güzel havanın tadını çıkardı. Bir süre Masa Restaurant'ta oturan sevgililer daha sonra ayrı ayrı mağazaları dolaştı.
Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu David de İstinye Park'ta alışverişe çıkanlar arasındaydı. Kapri pantolon ve terlikleriyle görüntülenen David, yorgunluğunu atmak için bir şeyler içtikten sonra mekandan ayrıldı.(Mynet)