Natalie Cardone Başbakan Erdoğan'ın hayranı çıktı

Fransız sanatçı Natalie Cardone, "One Minute" çıkışı yapan Erdoğan'la gurur duyduğunu söyledi.


Atatürk Havalimanı’nda gazetecilere açıklama yapan ve Başbakan Erdoğan ile birlikte festivalin açılışını yapacak olan sanatçı,“Başbakanınızın beni çok etkilediğini söylemek istiyorum. Haksızlığa tahammül edemeyen bir Başbakanınız var. Gazze savunmasında beni çok etkilediğini söyleyebilirim. Onunla birlikte bu festivalin açılışını yapacağım için çok gurur duyuyorum" dedi.

İzmir'e bağlı Bayındır Belediyesi’nin düzenlediği festivale Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı bildirildi. Devrimci şarkıcı olarak bilinen ve 30 Nisan günü yapılacak olan açılış törenine katılacak olan Cardone, Che Guevara için yazılan 'Hasta Siempre’, ’Ya Soy Rebelde’, ’Baiila Si’ ve ’Mon Ange’ gibi şarkılarıyla tanınıyor. 2 gün boyunca stantları dolaşarak üreticilerle ve ziyaretçilerle bir araya gelecek olan Nathalie Cardone’nin, İşçi Bayramı’na denk gelen 1 Mayıs günü vereceği konserin ise Fransa’da bazı kanallarda canlı yayınlanacağı bildirildi.

Türkiye geldiği ve böyle anlamlı bir günde konser vereceği için çok heyecanlı olduğunu belirten güzel şarkıcı, ’1 Mayıs’ta herkesi Bayındır’a bekliyorum. Tüm dünyaya 1 Mayıs’ın coşkuyla ve kardeşçe kutlanacağını buradan gösterelim.1 Mayıs’ı çiçeklerin etrafında hep birlikte kutlayalım’ diye konuştu.

Çiçekçilikle özdeşleşen Bayındır ilçesinde yaklaşık 230 süs bitkisi üreticisi var. Bu üreticilireni 2009‘da ürettikleri yaklaşık 35 milyon adet özel süs bitkisi iç pazara ve tüm dünyaya ihraç ediliyor.