Seda Sayan ile Mehmet Ali'yi Oğulcan barıştırdı

Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil'in yıllardır süren küskünlüğünü Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan'ın dargınlığın bitmesini istemesi ile sona erdi.

Seda Sayan, önceki akşam oğlu Oğulcan, eski eşi Sinan Engin ve eşi Ayşe Engin'le hep beraber aile yemeği yedi. İlk defa eski eşi ve oğlu ile birlikte objektiflere poz veren Sayan, sık sık biraraya geldiklerini ve bunda anormal bir şey olmadığını söyledi.

İLK KONUĞU MEHMET ALİ
Sayan, uzun bir aradan sonra önümüzdeki günlerde bir televizyon kanalında başlayacağı sabah programıyla ekranların karşına tekrar çıkıyor. Ünlü şarkıcının ilk programında konuklarının Mehmet Ali Erbil ve Fatih Ürek olacağı bildirildi. Mehmet Ali Erbil ile uzun süre küs olan Sayan, eşi Onur Şan'dan ayrıldıktan sonra ünlü şovmenle barışmıştı. Sayan, önceki gün gazetecilerin, "Mehmet Ali Erbil'le sizi Sinan Engin mi barıştı?" sorusana "Hayır" yanıtını verdi. Bunun üzerine Sayan'ın oğlu Oğulcan araya girerek, "Onları ben barıştırdım" diye konuştu. Gazetecilerle sohbetin ardından Seda Sayan, oğlunun lüks arabası Audi A8'e binerek evinin yolunu tuttu.