'Korsan'a karşıydı ama korsan aldı

Korsandan şikayet eden ünlülerden Ali Poyrazoğlu, Nişantaşı'nda korsan CD satıcısından film alırken görüntülendi.

  Ü ; nlü ; tiyatrocu Ali Poyrazoğlu korsan tezgahından film seç ; erken objektiflere yakalandı .

Fotoğrafları ç ; ekilen tiyatrocu durumdan rahatsız olsa da seç ; tiği filmlerin acele bir şekilde parasını ö ; deyip oradan uzaklaştı

Korsandan şikayet eden ü ; nlü ; lerden Ali Poyrazoğlu , Nişantaşı ' nda korsan CD satıcısından film seç ; erken objektiflere yakalandı ve fotoğraflarının ç ; ekildiğini fark edince durumdan rahatsız oldu .

Hızlıca aldığı filmlerin parasını ö ; deyen ü ; nlü ; sanatç ; ı korsan tezgahının yanından ayrıldı .

Geç ; en ay da Nejat İşler-Berrak Tü ; zü ; nataç ; ç ; ifti korsan CD alışverişinde gö ; rü ; lmü ; ştü ; .

ALİ POYRAZOĞLU KİMDİR ?

Ali Poyrazoğlu , 1943 Fatsa doğumlu sinema ve tiyatro oyuncusu , yazarı ve yö ; netmeni .

Ali Poyrazoğlu oyunculuk kariyerine İstanbul Şehir Tiyatroları ' nda başladı . Pek ç ; ok tiyatro oyununda rol aldı . Oynadığı tiyatrolar arasında Dormen Tiyatrosu , Kent Oyuncuları , Ulvi Uraz Tiyatrosu , Gü ; lriz Sururi-Engin Cezzar Tiyatrosu vardır . 1972 yılında Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu ' nu kurdu .

New York Broadway ' de sahnelen Pera Palas adlı oyunda İngilizce başrol oynadı .

Sinemaya 1970 ' de başladı . Ancak 1970 ' lerin ortasında Tü ; rk Sinemasına damga vuran seks filmleri furyasına katıldı . Bu dö ; nemde sadece iki yıl iç ; inde Hop Dedik Kazım , Kadınlar Hayır Derse , Ç ; apkın Kızlar , Canavar Cafer , Deli Deli Tepeli , Ç ; ukulata Sevgilim , Kazım ' a Ne Lazım , Beş Atış Yirmibeş , Bir Baba Hindi , Ç ; ılgın Genç ; lik , Ç ; illi Yavrum Ç ; illi , Ç ; in İşi Japon İşi , Elma Şekeri , Kokla Beni Melahat , Bulunmaz Uşak , Kayıkç ; ının Kü ; reği , Ç ; ifte Kavrulmuş , Mahallede Şenlik Var , Namus Belası , Ne Alsan İki Buç ; uk gibi filmlerde rol aldı . Ancak daha sonra Yeşilç ; am ' dan tamamen uzaklaştı . Uzun sü ; re sonra 1988 ' de Arkadaşım Şeytan adlı filmle sinemaya dö ; ndü ; .

Mazhar Alanson ' la başrolü ; nü ; paylaştığı ve dö ; neminde oldukç ; a konuşulan bu komedi filminde Şeytan rolü ; ndeydi . Arkadaşım Şeytan ile 1989 ' da 2 . Ankara Film Şenliği ' nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ; 9 filmindeki rolü ; yle ise 2003 ' de 8 . Sadri Alışık Ö ; dü ; lleri ' nde En İyi Erkek Oyuncu ö ; dü ; lü ; nü ; kazandı . 1998 yılında Kü ; ltü ; r Bakanlığı ' nca verilen Devlet Sanatç ; ısı unvanını almıştır .