İdil Fırat aşkı Kıvanç'ı odaya hapsetti

İsmail Cem Televizyon Ödülleri töreni için Antalya'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ, İdil Fırat ile Antalya'da magazin basınına yakalanınca Aşk-ı Memnu yapımcısı tarafından oda hapsine mahkum oldu.

  Mardan Palace Otel ' de cumartesi akşamı gerç ; ekleştirilen İsmail Cem Televizyon Ö ; dü ; lleri Tö ; reni ' ne katılmak ü ; zere Antalya ' ya giden televizyon dü ; nyasının ü ; nlü ; isimlerinden Kıvanç ; Tatlıtuğ ' un , hiç ; konuşmaması dikkat ç ; ekti . Geç ; tiğimiz gü ; nlerde İdil Fırat ' la birlikte yakalanan Kıvanç ; Tatlıtuğ ' un , kokteyl başlamasına rağmen odasından hiç ; dışarı ç ; ıkmaması ç ; eşitli dedikodulara sebep oldu .

Bir sü ; redir aşk yaşadığı iddia edilen İdil Fırat ' la birlikte gö ; rü ; ntü ; lenerek manşetlere ç ; ıkan Tatlıtuğ ' un , &ldquo ; Aşk-ı Memnu&rdquo ; nun yapımcısı Kerem Ç ; atay tarafından uyarıldığı kulislerde konuşuldu . Dizinin Behlü ; l ' ü ; ü ; nlü ; oyuncunun da bu nedenle kokteyle dahi katılmadığı en zok konuşulan konuların başındaydı . Kokteyl başladığı sıralarda Beren Saat , Selç ; uk Yö ; ntem , Nur Aysan ve Kerem Ç ; atay ' ın , Tatlıtuğ ' un odasında toplandığı gö ; rü ; ldü ; . Tatlıtuğ ' un odasında sohbet edip alkol alan ekip , keyifli saatler geç ; irdi . Ardından , Selç ; uk Yö ; ntem kokteylin sonunda birkaç ; dakika gö ; rü ; ndü ; kten sonra yeniden ortadan kayboldu ve bir daha gö ; zü ; kmedi .

Kıvanç ; Tatlıtuğ , otele geldikten kısa bir sü ; re sonra odasına gitti ve bir daha dışarı ç ; ıkmasına izin verilmedi .

İşadamı Ö ; nder Fırat ' ın kızı İdil Fırat , ö ; nceki gü ; n Kıvanç ; Tatlıtuğ ' un otomobilinde birlikte magazin basını tarafından fotoğrafları ç ; ekilmişti .