Aslantuğ iki eşi ile yan yanaydı-Festival foto galeri

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür ve Sanat Vakfı(AKSAV) tarafından bu yıl ilki düzenlenen İsmail Cem Televizyon Ödüllerine katılan Mehmet Aslantuğ eşi Arzum Onan ve Hanımın Çiftliği dizisindeki eşi Özgü Namal ile yan yana pozlar verdi. Festivale bir çok ünlü isim katıldı.

  Tö ; rende , Antalya Bü ; yü ; kşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın , Dışişleri eski Bakanı merhum İsmail Cem ' in eşi Elç ; in Cem , kızı İpeknur Cem Taha , oğlu İhsan Kerim Cem , Aşk-ı Memnu dizisinin yıldız oyuncuları Beren Saat , Hazal Kaya , Hanımın Ç ; iftliği dizinin yıldız oyuncuları Mehmet Aslantuğ , Ö ; zgü ; l Namal ile Mehmet Aslantuğ ' un eşi Arzum Onan , ' Benim Annem Bir Melek ' dizisinden Tarık Ü ; nlü ; oğlu , Burcu Esmersoy ile ' Ç ; ok Gü ; zel Hareketler Bunlar ' oyuncuları gece yeralan konuklar arasındaydı .

Televizyon dü ; nyasından ve Antalya ' dan da ç ; ok sayıda davetlinin katıldığı aç ; ılış kokteylinde İsmail Cem Televizyon Ö ; dü ; lleri ' nin sponsorlarına plaketlerinde verildiği gecede Antalya Bü ; yü ; kşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın , &ldquo ; Şimdi bu gü ; zel bir rü ; yaydı ve bugü ; n gerç ; ekleşiyor . Tü ; rkiye ' de iyi organizasyon yapmak , rü ; yaları gerç ; ekleştirmek zor ve başlangıcı vaad ettiğimiz tarihte başlattığımız iç ; in ç ; ok mutluyum . Bu etkinliğe Tü ; rkiye ' nin gerç ; ekten ihtiyacı var . Ama zannediyorum birkaç ; yıl bunu başarı ile sü ; rdü ; rebilirsek , artık hiç ; kimse bunun sü ; rdü ; rü ; lebilir olması konusunda engel ç ; ıkaramaz . Antalya ' da turizmi ç ; eşitlendirmek noktasında ö ; zellikle bö ; lgesel coğrafyada ç ; ok ciddi yankı yaratacak bir etkinlik . Mutlaka İsrail , Bulgaristan , Gü ; rcistan , Romanya , İran gibi ü ; lkeler iç ; in turizme katkısını gö ; rmek ç ; ok mü ; mkü ; n&rdquo ; dedi .

Babası adına dü ; zenlenen ö ; dü ; l tö ; renini ç ; ok olumlu bir girişim olarak bulduklarını ve ç ; ok mutlu oldukları belirten İsmail Cem ' in kızı İpeknur Cem Taha ise , &ldquo ; Tü ; rkiye ' de televizyon sektö ; rü ; , diziler olsun , spor programları olsun , teknolojileri olsun ç ; ok ç ; ok ilerledi . Genç ; insanların bu sektö ; re girmesiyle yapımların kalitesi de arttı ve bö ; lgede ve dü ; nyada da tanıyor&rdquo ; dedi .

Sponsorlara plaketleri verilmeden ö ; nce davetlilere merhum İsmail Cem ' in en iyi dostlarından Gü ; neri Civaoğlu ' da davetlilere seslendi . İsmail Cem ' in değerli ve kadim dostu olduğunu belirten Gü ; neri Civaoğlu , &ldquo ; Sevgili İsmail Cem ' in adının bö ; ylesine ö ; nemli bir ö ; dü ; l iç ; in bayraklaştırılması ç ; ok gü ; zel . İsmail Cem son derece sempatik , sevecen ve hep aile ilişkisine ö ; nem veren , işine son derece ciddiye alan bir isimdi . Ne iş yaptıysa en iyisini yaptı . İsmail Cem ' in ikinci ö ; zelliği ise tanıdığım en gü ; venilir ç ; ok az insandan biriydi . İsmail Cem ' e bir şey sö ; ylerseniz ' yaparım ' dediyse o sö ; zü ; nü ; n gerç ; ekleşmesi onun iç ; in en ö ; nemli en duyarlı olduğu konuydu . İsmail Cem ' le gazete ç ; ıkarırken beraber ç ; alıştık . Ç ; ok ç ; alışkandı . Sonra siyasete girdiğinde merhum Erdal İnö ; nü ; ile genel başkanlık iç ; in mü ; cadele etti ve daha sonrada ç ; eşitli mevkilerde bulundu ve en olmayacak yerden aday gö ; sterildi ama kazandı ve sonrasında Dışişleri Bakanlığı ' nda Tü ; rkiye ' nin bugü ; ne kadar bu gö ; revi en iyi yapanlardandı . Tü ; rkiye televizyona geç ; tiğinde İsmail Cem ve sonrası vardır . Bu ö ; dü ; l tö ; renine verilebilecek en iyi isim olarak seç ; ilmiştir . Tü ; rkiye ' de televizyonlarında ilk naklen maç ; yayını , ilk diziler İsmail Cem ' in zamanında yapılmıştır . Bugü ; n tü ; m Tü ; rkiye ' yi ekranlara kilitleyen Aşk-ı Memnu ' nun Mü ; jde Ar ' ın rol aldığı dizisi İsmail Cem ' in dö ; neminde ekranlara gelmiştir . Ona ö ; pü ; cü ; k yolluyorum . Ruhu şad olsun&rdquo ; dedi . Gü ; neri Civaoğlu ve tü ; m salon İsmail Cem ' i alkışladı .

Ö ; te yandan aç ; ılış kokteyline katılan televizyon dü ; nyasının ü ; nlü ; isimleri kıyafetleri ile de gö ; z doldurdu . Aşk-ı Memnu ' nun yıldızların Beren Saat ' in baharı andıran derin dekolteli ve mini kıyafeti , Ö ; zgü ; Namal ' ın derin dekolteli siyah mini kıyafeti , Hazal Kaya ' nın ise derin sırt dekolteli kıyafeti gecede dikkat ç ; ekti . Tarık Ü ; nlü ; oğlu ise , arkasında 1 numara yazılı switi ile aç ; ılış kokteyline katıldı .