Ünlülere fuhuş takibi!

Polis operasyonunda çökertilen çetenin müşterileri arasında Mehmet Ali Erbil, Tuna Kiremitçi, Kenan ve Ozan Doğulu gibi ünlü isimler de var.

 
İstanbul polisi , 3 yabancı kadının yö ; nettiği fuhuş ç ; etesini Fatih ' ten Etiler ' e 61 adrese yapılan baskınla ç ; ö ; kertti . Yabancı kadınları 300-1000 dolara pazarlayan ç ; etenin mü ; şterileri arasında Mehmet Ali Erbil ile Tuna Kiremitç ; i gibi ü ; nlü ; isimler var .

Bol yıldızlı fuhuş operasyonunun altından , Erbil ve Kiremitç ; i ç ; ıktı


İstanbul polisi , yabancı uyruklu 3 kadının liderliğindeki yine yabancı uyruklu kadınları 300 ila bin dolar arasında ' pazarlayan ' ç ; eteyi ç ; ö ; kertti . Ç ; etenin mü ; şterileri arasında şovmen Mehmet Ali Erbil , yazar Tuna Kiremitç ; i ile popç ; u Kenan ve besteci Ozan Doğulu kardeşler gibi isimlerin bulunduğu ö ; ne sü ; rü ; ldü ; . Ü ; nlü ; isimlerin , soruşturma kapsamında ' tanık ' olarak savcıya ifade vereceği belirtildi

İstanbul Asayiş Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; bir ihbar ü ; zerine ü ; nlü ; isimlere kadın pazarlayan bir ç ; eteyi takibe aldı . Yaklaşık 3 . 5 aylık takibin ardından dü ; n sabah Bakırkö ; y , Etiler , Şişli , Aksaray , Fatih ve Kü ; ç ; ü ; kç ; ekmece olmak ü ; zere 11 ayrı semtteki 61 adrese eş zamanlı baskın yapıldı .


Baskınlarda , 61 ' i kadın toplam 71 kişi gö ; zaltına alındı . Yabancı uyruklu Volha S . ( 35 ) , Kamıla D . ( 34 ) ve Anna S . ( 27 ) adlı ü ; ç ; kadının liderliğindeki ç ; etenin yö ; netimkadrosunda da yine yabancı uyruklu toplam 20 kadının yer aldığı ortaya ç ; ıktı .

Ö ; NCE SEÇ ; İYORLAR , SONRA GETİRİYORLAR

Kadınlar ç ; etesinin , Rusya ' dan zengin olma vaadiyle kandırdıkları kızları , ' seç ; me ' yapacaklarını sö ; yleyerek bir salonda topladıkları , ardından yö ; netimkadrosunda bulunan 5 kadının fuhuş yaptıracakları kızları seç ; tikleri belirlendi .

Seç ; ilen kızlar İstanbul ' a getirilerek evlere yerleştirdi ve saati 300 ila bin dolara fuhuşa zorlandı . Operasyonda , ç ; etenin kadınları mü ; şterilere gö ; tü ; rmek iç ; in 7 otomobilden oluşan bir servis ağı kurdukları da belirlendi .

Ç ; etenin ayrıca bir internet sitesi aracılığıyla faaliyet gö ; sterdiği , ç ; oğunluğu Moldovya ve Ukrayna uyruklu olan kadınların , mü ; şteriler tarafından buradan seç ; ildiği ortaya ç ; ıktı . Fuhuş ç ; etesinin mü ; şterileri arasında ise sanat ve spor camiasından ç ; ok ü ; nlü ; isimlerin yer aldığı ortaya ç ; ıktı . Şovmen Mehmet Ali Erbil , yazar Tuna Kiremitç ; i , popç ; u Kenan Doğulu ve besteci ağabeyi Ozan Doğulu ' nun da mü ; şterileri arasında bulunduğu ileri sü ; rü ; len ç ; etenin , bü ; rokratlarla ilişkili olduğu da tespit edildi . Baskın dü ; zenlenen evlerde ele geç ; irilen ajandalarda da ç ; ok sayıda işadamının adının bulunduğu ö ; ne sü ; rü ; ldü ; .

Ü ; nlü ; ler tanık sıfatıyla savcıya ifade verecek

Geç ; tiğimizgü ; nlerde eşinden boşanan Mehmet Ali Erbil ' in fuhuş ç ; etesinin mü ; şterisi olduğu , evliliğinin de bu sebeple yıkıldığı iddia ediliyor .


Erbil , Kiremitç ; i ve Doğulu kardeşlerin soruşturma kapsamında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından tanık sıfatıyla ifadelerinin alınacağı ö ; ğrenildi . 4 gü ; n gö ; zetim izni alınan ç ; ete ü ; yeleri hakkında da fuhuş amaç ; lı uluslararası insan ticareti yapmak , ö ; rgü ; t bü ; nyesinde fuhuş yaptırmak , fuhuşa yer temin etmek suç ; larından işlem yapılacağı bildirildi .

Mü ; şterisinin parasını ç ; alan hayat kadını tutuklandı

Samsun ' un İlkadım İlç ; esi ' nde meydana gelen olayda , Yeşim D . ( 36 ) ile Sibel K . ' nın ( 21 ) , kendi evlerinde para karşılığı cinsel ilişkiye girdikleri bir mü ; şterilerinin cebinden 850 TL para ç ; aldıkları iddia edildi . Kadınlarla ilişkiye giren şahıs , parasının ç ; alındığını fark edince polise şikâ ; yette bulundu . Ahlak Bü ; rosu ekipleri , olayla ilgili Yeşim D . ve Sibel K . ' yı gö ; zaltına aldı . Sibel K . para cezasına ç ; arptırılıp serbest bırakılırken , Yeşim D . hırsızlık suç ; undan sevk edildiği nö ; betç ; i mahkemece tutuklanarak cezaevine gö ; nderildi .

Evliliği bu yü ; zden mi bitti?

Televizyon ve şov dü ; nyasının ü ; nlü ; ismi Mehmet Ali Erbil ' in , dü ; zenlenen operasyonla ç ; ö ; kertilen fuhuş ç ; etesinin mü ; şterisi olduğu , hatta Tuğba Erbil ile evliliğinin de bu sebepten dolayı bittiği iddia ediliyor .