Derya Tuna'yı yaralayan Hüseyin Bozan şok iddialarda bulundu

İbrahim Tatlıses'in eski hayat arkadaşı Derya Tuna'yı çalıştığı gazino çıkışında bacağından vuran Hüseyin Bozan, Tatlıses aleyhine tazminat davası açtı.

  Olaydan sonraki mahkemede &ldquo ; Derya Tuna ' ya kızdığım iç ; in vurdum&rdquo ; diyen Bozan , İbrahim Tatlıses ' in azmettirici olduğu iddialarını yalanlamış ve 11 yıl hapis cezası aldıktan sonra , 4 yıl cezaevinde yatıp tahliye olmuştu . Bozan daha sonra , Tatlıses ' in de aralarında bulunduğu Sauna Ç ; etesi operasyonunda gö ; zaltına alındı . Ancak bu kez mağdur olarak ifade verdi .

Bozan dava dilekç ; esinde , &ldquo ; İbrahimTatlıses Derya Tuna ' ya kızmış , benden Tuna ' yı ö ; ldü ; rmemi istedi . Olay yerinde acıyıp bacağından vurdum . Tatlıses ' in azmettirici olduğunu sö ; ylemedim . 4 yıl hapiste kalırken , kendisi hiç ; bö ; yle bir olay olmamış gibi davrandı . Ç ; ıktıktan sonra kendisine ulaşmaya ç ; alıştım . Bir defasında beni işyeri telefonundan aradı , ö ; lü ; mle tehdit etti . Sonra bana ' sana ev veririm araba veririm sus ' dedi&rdquo ; iddiasında bulundu .

Tatlıses ' in daha sonra kendisini sauna ç ; etesine kaç ; ırttığını ileri sü ; ren Bozan , &ldquo ; 2007 yılında yanında gö ; rdü ; ğü ; m ve kendisini yeğeni olarak tanıtan kişilerin de olduğu bir araç ; tan aç ; ılan ateşle Beyoğlu ' nda yaralandım . Aynı kişiler , sauna ç ; etesinden yargılanan isimlerdir&rdquo ; dedi .

Zü ; lfikar Ali AYDIN / AHT