İmren: Seren'den artık sadece hayranım olur

Seren Serengil 7 yıl önce ayrıldığı Cengiz İmren'i dinlemeye gitti. Çıkışta basın ordusuyla karşılaşan Seren ve Cengiz İmren çok şaşırdılar. Cengiz İmren, 'Seren artık benim sadece hayranım olur. Seren'de kim beni Ajda Pekkan dinlemeye geliyor'dedi.

  Seren Serengil şiddet gö ; rdü ; ğü ; iç ; in 7 yıl ö ; nce şarkıcı Cengiz İmren ' den boşanmıştı . Seren Serengil eski eşi Cengiz İmren ' i Etiler ' de sahneye ç ; ıktığı kulü ; pte ö ; nceki gece izledi . Ç ; ıkışta da gazetecileri gö ; rü ; p panikledi ve &ldquo ; Yanlış anlamayın! Cengiz dostum . Bedenimin bir parç ; ası . Ben hâ ; lâ ; Musa Aytun ile evliyim&rdquo ; şeklinde konuştu .

Cengiz İmren ise şu aç ; ıklamayı yaptı : Seren ile bundan sonra işim olmaz . Sadece beni dinleyen hayranım olur o kadar . O gece beni dinlemeye gelirken yanında da gazeteci ordusu getirdi . Sahneden ' merhaba ' dedim . Seren kim ki? Beni geç ; en hafta Ajda Pekkan dinlemeye geldi . Ama o sü ; perstar olduğu iç ; in basına haber vermiyor . Gizlice , tek başına geliyor dedi .