Ünlülerin koleksiyon merakı

Kadir İnanır'ın kurbağa koleksiyonu olduğunu açıklaması oldukça ilgi çekti. Magazin dünyasında diğer ünlülerin de farklı hobileri var.


Türkan Şoray Bebekleriyle Konuşuyor

Türkan Şoray'ın çocukken hiç oyuncak bebeği olmamış. Şoray bu yüzden gece yatmadan önce odasındaki oyuncak bebeklerle konuştuğunu söylüyor.

Teoman Çizgi Roman Tutkunu


Teoman üniversitede yüksek lisans tezini çizgi roman üzerine yapmış. Teoman, "Çizgi romanların kahramanlarıyla kendimi özdeşleştiriyordum" diyecek kadar kolleksiyonuna aşık...

Hüsnü Şenlendirici Helikopter Topluyor

Ünlü klarnetçinin ilgi alanı maket oyuncaklar. Şenlendirici gittiği yerlerden özellikle helikopter maketi topluyor.

Mustafa Sandal'ın Tek Tutkusu Saat

Musti'nin hatırı sayılır bir saat koleksiyonu bulunuyor.

Yalın Plak Meraklısı

Pop müzik şarkıcısı Yalın plak koleksiyonu yapıyor. Sırf bu yüzden yeni albümünü plak formatında da yayınladı.

Tuğba Özay Nazar Boncuğu Biriktiyor

Eski manken, yeni şarkıcı Tuğba Özay nazar boncuğu koleksiyoneri. Yıllardan beri üzerinde nazar boncuğu bulunan her türlü objeyi biriktiren Özay, koluna ve boynuna da nazar boncuklu bileklikler ve kolyeler takıyor. Ayrıca dostlarına da önemli günlerinde bu objelerden hediye etmeyi seviyor.

Fuat Güler Model Uçak Hastası

MFÖ grubunun üyelerinden Fuat Güner model uçak tutkunu. Model uçak merakının neredeyse parmağına mal olacağını belirten Fuat Güner, sol el işaret parmağını pervaneye kaptırdığını söylüyor.

Ata'nın Yüzlerce Tişörtü Var

Avrupa Yakası'nda oynarken her bölümde mesajlarla süslü tişörtler giyen ünlü oyuncu Ata Demirer bu tişörtlerden yüzlercesine sahip. Kendisinin tam bir tişört bağımlısı olduğunu ifade eden Demirer, "Tişörtlerimi hiçbir şeye değişmem. Ben masraflı bir insan değilim. En büyük lüksüm bu tişörtlerim" diyor.