Adanalı'nın kızı ikinci oldu

Yarışmada 2. olan güzel 9 numara ile yarışan Adanalı dizisinin Sofiası Serenay Sarıkaya'ydı.Tacını Senem Kuyucuoğlu devretti.Serenay Sarıkaya ülkemizi Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması)nda temsil edecek.


“Adanalı” dizisinde Oktay Kaynarca’nın kızını canlandıran Serenay Sarıkaya, Kral TV’nin düzenlediği “Miss Turkey 2010”un önce 20 finalistinden biri oldu.Serenay Sarıkaya yarışmanın final gecesinde ise Türkiye 2. Güzeli olarak tacını taktı. Serenay Sarıkaya 2007 yılında düzenlenen 16 yaş altı Miss Turkey JR'da da dereceye girmişti.

14 numara ile yarışan Gizem Memiç Miss Turkey 2010 Güzellik Yarışması'nın birincisi oldu.

Miss Turkey 2010 güzellik yarışması'nın birincisi Gizem Memiç oldu.14 numara ile yarışan Gizem Memiç Miss Turkey 2010 Güzellik Yarışması'nın birincisi oldu. Gizem Memiç ülkemizi Vietnam'da gerçekleşecek olan Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil edecek.

Yarışmada 2. olan güzel ise 9 numara ile yarışan Serenay Sarıkaya'ydı. 3.nün Döndü Şahin olduğu yarışmada 4. ise Dilay Korkmaz oldu.

Seçilen 4 güzele Miss Turkey 2009’un dört güzelinden Ebru Şam birincilik tacını, Senem Kuyucuoğlu ikincilik, Ebru Hacıbedel üçüncülük ve Begüm Yılmaz da dördüncülük tacını sahnede devretti.

Burcu Esmersoy ve Cem Davran’ın sunduğu, Bengü ile Mustafa Ceceli’nin ise sahne aldığı Miss Turkey 2010’da 20 güzel yarıştı. Jüri üyeliğini Özcan Sandıkçıoğlu (Jüri Başkanı),

Aslıhan Koruyan Sabancı (Miss Turkey 1991, Miss World yarı finalisti),

Hıncal Uluç, Güneri Civaoğlu, Müjde Ar, Okan Bayülgen, Tuğba Karaca (Miss

Turkey 2003 1. güzeli), Özge Ulusoy (Miss Turkey 2003 2. güzeli, sunucu),


DÜNYA, KAİNAT VE MİSS EARTH GÜZELİ MİSS TURKEY’DEN ÇIKACAK


Miss Turkey’de dereceye giren güzeller, dünyanın en önemli dört güzellik yarışmasında ülkemizi temsil edecek, büyük ödüllerin sahibi olacak.