Serengil : Bir daha asla evlenmeyeceğim

Musa Aytun ile uzun zamandır evli olan fakat aynı evde yaşamayan Seren Serengil, çok zor günler geçirdiğini söyledi. Evlilik hayatı ile konuşan Serengil,zor günlerini atlatmada Allah'a ve kendisine olan inancı sayesinde baş edebildiğini söyledi.

  Ö ; ztü ; rk Serengil ' in kızı Seren Serengil ç ; ok zor gü ; nler geç ; irdiğini sö ; yledi .

Musa Aytun ' un ailesine , ö ; zellikle babasına ç ; ok kırgın olduğunu sö ; yleyen Serengil ; ' Ö ; zellikle babası beni ç ; ok ü ; zdü ; . Onlara hiç ; bir saygısızlığım olmamasına rağmen bana ç ; ok kö ; tü ; davrandılar . Ö ; yle ki , ç ; ocuğumuz olacağını haber vermek iç ; in Musa aradığında telefonu yü ; zü ; ne kapattı . Ve ben bu tü ; r davranışları hamileliğim boyunca yaşadım . Benim evliliğim maalesef onların yü ; zü ; nden bitti . O yü ; zden onları affedemiyorum . Hakkımı da helal etmiyorum . Ben Musa iç ; in ü ; zü ; lü ; yorum . Sadece camiye ya da kiliseye gidip dua etmekle olmuyor . Yaptıklarının hesabını elbet bir gü ; n verecekler dedi .

' BİR DAHA ASLA EVLENMEM '

Serengil , hala eski eşinin ailesine kırgınlığını anlatırken ; ' Ben onlara hiç ; bir saygısızlık yapmadım . Umarım onların Musa iç ; in seç ; ecekleri kız , inşallah en az benim kadar saygılı olur . ' şeklinde konuştu .

Tekrar evlenmeyi dü ; şü ; nmediğini sö ; yleyen Serengil , ' Zaten tekrar hamile kalamayacağım . Kalsam bile o ç ; ocuğu doğuramam . Ç ; ü ; nkü ; 6 . ayda kanım pıhtılaşıyor . O yü ; zden bir daha asla evlenmemeye karar verdim . ' şeklinde konuştu .