Kıvanç Tatlıtuğ, gayrimenkul zengini olacak

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran Kıvanç Tatlıtuğ, Bağdat Caddesi'nde 3 dükkan almak için 3 milyon dolarlık bütçe ayırdı.

 
Aşk-ı Memnu dizisinin Behlü ; l ' ü ; Kıvanç ; Tatlıtuğ , dizi film ve reklam gelirlerinden elde ettiği parayı emlak sektö ; rü ; ne yatırmaya devam ediyor . İlk olarak Gö ; cek ' ten 700 bin TL değerinde bir villa satın alan , daha sonra İstanbul Gü ; mü ; şsuyu ' nda deniz manzaralı bir daire alan Tatlıtuğ , son olarak Sinpaş Lagü ; n evlerinden 1 milyon 300 bin TL değerinde lü ; ks bir villa sahibi olmuştu . Tatlıtuğ şimdi de gö ; zü ; nü ; İstanbul ' un en işlek yerlerinden Bağdat Caddesi ' ne dikti . Tatlıtuğ , caddeden 3 tane dü ; kkan almaya karar verdi .

En karlı yatırım

Tatlıtuğ Gayrimenkul ' un sahibi olan kardeşi Tugay Tatlıtuğ ' a dü ; kkan bakması iç ; in talimat veren Kıvanç ; Tatlıtuğ , bunun iç ; in de 3 milyon dolar ( yaklaşık 4 , 5 milyon TL ) bü ; tç ; e ayırdı . Tü ; m kazancını gayrimenkule yatırarak değerlendiren Tatlıtuğ , aldığı dü ; kkanları kiraya vererek buradan ekstra kazanç ; elde etmeyi planlıyor . Kıvanç ; Tatlıtuğ , 3 dü ; kkan aldıktan sonra Beylerbeyi , Ç ; engelkö ; y civarındaki boğaza nazır arsalar ile birikimini değerlendirmeyi dü ; şü ; nü ; yor . Tatlıtuğ ' un yakınlarına &ldquo ; Bu devirde yapılacak en karlı yatırım gayrimenkul . Ben de paramı gece hayatında yemektense geleceğimi garanti altına alıyorum&rdquo ; dediği ö ; ğrenildi .