Hande: 'Kadir'e tüm kapılarım kapalı!'

Hande Yener yollarını ayırdığı Kadir Doğulu'ya açık kapı bırakmadı!

 
' Hande ' ye Neler Oluyor ' adını verdiği sekizinci albü ; mü ; yle mü ; zik listelerine hızlı bir giriş yapan Hande Yener , pop mü ; ziğe dö ; nü ; şü ; nden eski sevgilisi Kadir Doğulu ' ya , son gü ; nlerde adının birlikte anıldığı Sinan Akç ; ıl ' dan yaz planlarına hakkında merak edilen her şeyi anlattı .


Son albü ; mü ; nü ; zü ; n adı ' Hande ' ye Neler Oluyor ' . Gerç ; ekten de Hande ' ye neler oluyor?


- Hande anlayana da , anlamayana da hep aynı aslında . Hep inancının peşinden koşuyor . Değişmeyen tek huyum bu . ınandıklarımı yaptığım iç ; in mutlu bir insanım . Başkalarını mutlu etmek iç ; in yaşamıyorum .

Hep inandıklarınızı yapıyorsunuz . Peki insan kendini zaman zaman beyazların iç ; indeki tek siyah gibi hissetmez mi?


- Bazen ö ; yle oluyor . Ama cesaretim , ö ; zgü ; venim ve inancım var . Denemeyi seviyorum . Sü ; rekli gelişim ve değişim iç ; indeyim . O değişim zamanla olacağına ben daha en baştan kabul ediyorum . Sü ; rekli kendimi ' Artık biraz daha bü ; yü ; , biraz daha cesur ol ' diye motive ediyorum . Yü ; zlerce ' Kırmızı ' yapıp para kazanmak kolay mesela , ama benim niyetim insanları heyecanlandırmak .

Sekizinci albü ; mü ; nü ; zü ; ç ; ıkardınız . ılk albü ; mden bu yana nasıl yol aldı Hande Yener?

- ' Secret ' kitabını doğduğumdan beri uyguladığımı gö ; rü ; yorum . Albü ; mü ; m ç ; ıkmadan ö ; nce kendi kendime ' Ç ; ok farklı bir mü ; zik yapacağım , enerjim ç ; ok dikkat ç ; ekecek ' diyordum , bunu başardım . Ama hiç ; bir zaman Hande Yener markasıyla ilgilenmedim . 10 yıl olmuş mü ; zikte , ama ben dö ; nü ; p arkama yeni bakıyorum daha . . . Ve ' Doğru yapmışım ' diyorum . Ç ; ü ; nkü ; hep kalbimin sesini dinledim . Bundan sonrası iç ; in de hiç ; bir korkum yok . Stratejik olmayı ve reklam kokan hareketleri sevmiyorum .

Bu albü ; mle pop mü ; ziğe dö ; nü ; ş yapmadığınızı , amacınızın pop mü ; ziğe yenilik getirmek olduğunu sö ; ylemişsiniz . Yine de pop mü ; ziğe dö ; nü ; ş sayılmaz mı bu?

- Ben yarın rock albü ; mü ; de yapabilirim ama . . . Evet , bir dö ; nem poptan zevk almadım ve elektronik mü ; zik yaptım . Ç ; ü ; nkü ; ü ; reten kişiler de mü ; kemmel şarkılar yapmıyordu . ' Kırmızı ' dan sonra gelen şarkılar yavandı . Ü ; ç ; tane elektronik mü ; zik albü ; mü ; yaptım . Mü ; zikte o kadar yenilik olurken ben ' Sana kırmızı ç ; ok yakışıyor ' demeye devam edemezdim . Bir de ben hiç ; bir zaman şan şö ; hret iç ; in şarkıcı olmadım . Onlar benim iç ; in teferruat . O zaman canım elektronik yapmak istedi , sonra popu ö ; zledim . Yarın belki elektrorock , belki akustik albü ; m yaparım , belli mi olur . Biz her şeyi yapabilmeliyiz , buna izin vermeli insanlar .

NAİF BİRİ DEĞİLİM BANA SERTLİK YAKIŞIR


Sizin ve Ajda Pekkan ' ın şarkılarının gü ; ç ; lü ; kadın şarkıları olduğunu dü ; şü ; nü ; yorum . Hata yapan sevgilisine ' Arkanı dö ; n ve ç ; ık ' ya da ' Dö ; nme sakın geri , ç ; ok gü ; lerim ' diyebilen iki kadın .

- Ç ; ok haklısın . Bu tarz sö ; zler bana ç ; ok uyuyor , ç ; ü ; nkü ; ben ö ; yle bir kadınım . Bana sertlik yakışıyor , naif biri değilim ç ; ü ; nkü ; . Duygusalım ama keskinim de . Bir şeylerin bitme zamanı gelmişse , acı ç ; ekmeyi gö ; ze alırım . Acıdan korkmuyorum .

Oğlunuz kaç ; yaşında oldu bu arada?

- 20 yaşına girdi . O beni ç ; ok destekliyor . Bu albü ; m iç ; in ' Hiç ; bir albü ; mü ; nde bu kadar taciz edilmemiştim . Arkadaşlarım devamlı seninle ilgili sorular soruyor , ç ; ok beğeniyorlar ' diyor . O yaşın dikkatini ç ; ektiğim iç ; in ç ; ok mutluyum .

Elektronik mü ; ziğe geç ; tiğinizde insanlar sizi ç ; ok eleştirdi . Kö ; tü ; hissettiniz mi kendinizi , yoksa ' Yapmak istedim yaptım ' mı dediniz?


- ' Romeo ' o kadar iyi giderken neyi eleştirdiklerini anlayamadım . Meyve veren ağacı taşlarlar durumunu yaşadım . Başta takmadım , sonra kırıldım . ' Niye ü ; zerime oynuyorlar acaba ' dedim . Bu yü ; zden o dö ; nem agresifleştim . Hırsımdan ağladığım gü ; nler oldu . Sonra bir gü ; n anladım ki yeni bir elektronik albü ; m yapmaya enerjim yok . Sıkıldım . Pop bir şey yapasım vardı . Daraldığım bir gü ; nde karar verdim buna . Bu sefer ' Kiminle yapacağım ' sorunu ç ; ıktı . Birç ; ok pop mü ; zik bestecisiyle gö ; rü ; ştü ; m . Gelen şarkılardan en ç ; ok ' Sopa ' beni etkiledi . Sinan bana ö ; zel haute couture bir albü ; m yaptı .

DEMEK LADY GAGA DA GÖ ; NÜ ; L YAZAR TAKLİDİ


Size ' Ç ; akma Madonna ' denilmesine bozuluyor musunuz?

- Yooo! Zaten ü ; lkede iki tarz var ; o iki tarzın ç ; akması herkes . Ben Madonna ' nın mü ; ziğini mi kopyalıyorum , onun tarzını mı kopyalıyorum? Keşke onun mü ; ziğinin sound ' unu yakalayabilsem! Ben Madonna ' yı seviyorum . Onun enerjisini ö ; rnek alıyorum . Bir , iki kere de mayo giydim . Vizyonu bu kadar olanlar da bana bö ; yle bir yakıştırma yaptı .

Cengiz Semercioğlu kö ; şesinde ' Hande ' nin fotoğrafları Lady Gaga ' nın ç ; akması ' dedi . Ö ; yle mi gerç ; ekten?


- Kadın sahnedeyken ç ; ö ; melmiş , fotoğrafını ç ; ekmişler . Ben fotoğraf ç ; ekiminde ç ; ö ; melmişim . Ç ; ö ; melemeyecek miyim yani! Dergiler de , gazeteler de yurtdışındakileri taklit ediyor . Kö ; şe yazarları da , diziler de , sit . com ' lar da taklit . Ü ; lkemizdeki her şey taklit . . . Dü ; nyada hiç ; bir şey , hiç ; kimseye ait değil . Saç ; larım kakü ; llü ; Lady Gaga diyorlar , o zaman Lady Gaga ' da Gö ; nü ; l Yazar ' ı taklit ediyor! Bu ç ; ok saç ; ma . Herkes ö ; nce aynada kendisine bakacak .

Mayo deyince sormadan edemeyeceğim ; bu vü ; cudun sırrı nedir?


- 7 yıldır ö ; yle bir spor yaptım ki . . . Bana soruyorlardı ' Olimpiyatlara mı hazırlanıyorsun ' diye . Yerlerde sü ; rü ; ndü ; m . Belli bö ; lgelere ö ; yle yağlar oturmuştu ki zamanında . Vü ; cut hatlarımda problem vardı . Popomu , bacağımı beğenmiyordum . Ç ; ok ciddi hocalarla ç ; alıştım . 7 yıl gü ; nde 2 saate varan ç ; alışma yaptım . şimdi gü ; nde 20 dakikayla koruma yapıyorum .

BEN HİÇ ; BİR ZAMAN KAFA KOPARICILARDAN OLMADIM


Ü ; nlü ; kadınların ç ; oğu ' Ancak kendi seviyemde bir erkekle birlikte olurum ' diyor , daha ç ; ok işadamlarıyla aşk yaşıyorlar . Ama sizin aşk konusunda mevki takıntınız yok gö ; rdü ; ğü ; mü ; z kadarıyla . Nedir sizin farkınız?

- Hiç ; bir zaman kafa koparıcılardan olmadım! Ben kendi paramı kazanıp , kendi paramı harcamayı ç ; ok severim . Hayatta hiç ; bir şeyin garantisi yok . Hayatımıza soktuğumuz insanların da garantisi yok . Bunlara bel bağlayarak yaşamak ç ; ok kö ; tü ; . Maddiyat uğruna birinin tutsağı olmanın , yarı aç ; ık cezaevinde yaşamaktan farkı yok bence . şekilci değilim . Ben ilk ç ; ıktığım zamanlarda ' ızmirli bir işadamıyla birlikte ' diye haberimi yaptılar . Hemen aradım . ' Yalan haber bile yapacak olsanız ' ızmirli bir ç ; ocuk ' deyin ' diye tepki gö ; sterdim . Beni olmadığım bir şekilde yansıtamaz kimse! Ben tezgahtarlıktan geldim . ıstesem o adamlara ulaşırım , o adamlarla olurum . 20 yaşında ö ; yle biriyle evlenir , albü ; mü ; mü ; de ona yaptırırdım . Bu kadar ç ; ileler ç ; ekip , 28 yaşında albü ; m ç ; ıkarmazdım .

Ziynet Sali ' Sopa şarkısını ilk ben okudum ' dedi , bir de Sinan Akç ; ıl ' la sizin ilişkiniz olabileceğini sö ; yledi . Doğru mu?


- Doğru , ben ' Sopa ' yı ilk Ziynet ' in sesinden dinledim . Sinan bana dinletmeden ö ; nce demo ' yu ona okutmuş . ' Hande gibi okusana ' demiş . Ziynet de benim havamda okumuş . Ama diğer konuyla ilgili herkes her konuda yorum yapmaya bayılıyor . Bizler sadece şarkılara yorum yapalım .

Gerç ; ekten Sinan Akç ; ıl ' la bir ilişkiniz olsa bunu sö ; yler misiniz?


- Bö ; yle bir şey yok ama olsa sö ; ylenirdi . Bunun bu kadar skandal haline getirilip konuşulması beni rahatsız ediyor . Albü ; mü ; m yeni ç ; ıktığında da Can Tanrıyar ' la birlikte diye haber yaptılar . Benim bir sü ; rü ; ü ; nlü ; arkadaşım var . Onlarla dışarı ç ; ıkamayacak mıyım?

Kadir Doğulu ' yla yeniden bir araya gelme şansınız olabilir mi?


- Cevabını bir tek Tanrı bilir . ' Hayır ' desem de , ' Evet ' desem de yalan olur .

Bü ; tü ; n kapılar kapandı mı?

- E kapandı tabii . Ç ; ü ; nkü ; iyi olmadı arkadan ç ; ıkan yazılar ve hareketler . Gü ; zel hatıraları suya gö ; mdü ; . Ama insanız hepimiz . O yü ; zden ne olacağı belli olmaz . Fakat benim bö ; yle bir niyetim yok . Bunu biliyorum .

EVLİ İNSANLAR , BEKARLAR KADAR İYİ MÜ ; ZİK YAPAMAZ


Ö ; zel hayatımda sadece ve sadece mü ; zik var . ' Kariyer de yaparım , aşk da ' diyorlar ya . Yok ö ; yle bir şey . Ben inanmıyorum . Sadece mü ; zikle evli olursan , mü ; zik sana o kadar karşılık veriyor . Mü ; ziği evlilikle yü ; rü ; teceğine inanan , bence iyi mü ; zik yapamaz . Evliyken yaptığınız mü ; zikle , bekarken yaptığınız mü ; zik arasında enerji farkı var . Evli kafasında daha sakin ve durağan mü ; zik yapıyorsunuz . ıç ; inizde fırtınalar kopması iç ; in evli olmayacaksınız . Eş tercihimi mü ; zikten yana kullandım .

DEMET ARTIK BENİM KIZ KARDEŞİM

Tanıdığınız tek Demet , Demet Şener ' di . Peki Demet Akalın ' la nasıl tanıştınız?


- Medya sağ olsun! Aslında biz yıllar ö ; nceden tanışıyoruz Demet ' le . İlk albü ; mü ; nden sonra ara vermişti . Ben ona hep ' Albü ; m yap ' diyordum . Sonra bir şekilde gıcık olduk , birbirimize salladık durduk . O sü ; re iç ; inde karşı karşıya da gelmedik hiç ; . Sonra bir gü ; n gazetede Demet ' in resmini gö ; rdü ; m . Artık antipati duymadığımı fark ettim ona . Bir radyo programında sordular ' Sö ; z yazıyorsunuz . Demet Akalın ' a da yazar mısınız ' diye . ' Tabii canım ona karşı negatifliğim geç ; ti ' dedim . O da duymuş , ç ; ok hoşuna gitmiş . Bir televizyon programını aradı . Telefonda konuştuk , gü ; lü ; ştü ; k . ' Haydi buluşalım ' dedik . O gece buluştuk . Dö ; ktü ; k eteğimizdeki bü ; tü ; n taşları . ' Ç ; ocukluk yaptık ' dedik . Sarıldık , ö ; pü ; ştü ; k . Ertesi gü ; n beni aradı , ' Ö ; nder bana evlenme teklif etti ' diye . Bö ; yle bir anda kız muhabbetine dö ; nü ; ştü ; iş . şimdi artık kız kardeşim o benim . Kavgalarımız ne kadar gerç ; ekse , barışmamız da o kadar gerç ; ek .