Kadir İnanır'ın 41. sanat yılı

Magazin Gazeteciler Derneği'nin düzenlediği 'Kuzeyden Gelen Adam' adlı gecede Kadir İnanır'ın 41. sanat yılı muhteşem bir törenle kutlandı.

Türk Sineması'nın efsane ismi Kadir İnanır, 41'inci sanat yılını, muhteşem bir geceyle kutladı. Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından organize edilen ve 'Kuzeyden Gelen Adam' ismi verilen geceye, birbirinden ünlü isimler katıldı. Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği gece, Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ertuğrul Özkök'ün, İnanır hakkında yazdığı bir köşe yazısını okumasıyla başladı. Bunu, sinemanın ünlü pekçok isminin Kadir İnanır hakkındaki konuşmaları izledi.

ENBE VE ADNAN ŞENSES

Ardından Ebru Akel, '41'inci Sanat Yılı Ödülü'nü alması için ünlü oyuncuyu sahneye davet etti. Sahneye çıkan Kadir İnanır, pastasını da sevdiği dostlarıyla beraber kesti. Gecenin finalinde, ENBE orkestrası sahne aldı, onların ardından da Adnan Şenses, İnanır'ın en sevdiği şarkıları seslendirdi. Gecede Karadeniz horon ekibi de gösteri yaptı. Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'de düzenlenen geceye, 'Ağaoğlu Tourism Groop' ve 'Ataköy Sheraton Hotel' sponsor oldu.

GÖZLER TÜRKAN ŞORAY'I ARADI

Bir çeşit ünlüler geçidi yaşanan gecede, gözler bazı simaları aradı. İnanır ile sayısız filmde başrol paylaşan Türkan Şoray çekimde olduğu için, Hülya Koçyiğit de yurtdışında bulunduğu için geceye katılamadı. Sakatlığı süren Hülya Avşar ve Ankara'da bulunan Gülben Ergen davete katılamayan isimler arasındaydı...

EVLENECEĞİNİ AÇIKLADI
Davut Güloğlu, nişanlısı Ersun Uysal ile objektiflere poz verdikten sonra, kısa süre içinde nikah masasına oturacağını açıkladı.