Ünlüler hırsızların hedefi oldu

Hollywood starları, haklarında basında çıkan detaylı haberler nedeniyle hırsızlar için kolay birer av oluyor!


Şöhret deyince insanın aklına hep iyi yanları geliyor! Ancak Vanity Fair, şöhretin insanın başına bela da olduğunu yazdı. Dergi, tüm hayatları basına yansıyan ünlülerin, hırsızlar için 'açık hedef' haline geldiğini belirtti. Geçtiğimiz yıl, starların evlerine giren hırsızlar yüzünden binlerce dolarlık zarara uğradığını kaydetti.

Paris Hilton:
Gittiği her yer, yaptığı herşey internet sitelerine düşen Hilton, evi en çok soyulan ünlülerin başında geliyor. Sosyetik ismin Beverly Hills'teki malikanesi defalarca soyuldu. Son soygunda, hırsızlar Hilton'un evinden yaklaşık 2 milyon dolarlık mücevher ve giysi çaldı.

Lindsay Lohan:
Paris Hilton kadar olmasa da, Lohan da hırsızların sık sık hedefi oluyor. Ünlü oyuncunun Los Angeles'taki malikanesine giren hırsızlar, 125 dolarlık mücevher ve elbiseleri çaldı.

Orlando Bloom:

Hollywood Hills'te lüks bir malikanesi bulunan Bloom'un evine giren hırsızlar, ünlü oyuncunun saatlerini, antika koleksiyonunu aldı. Evden toplam 500 bin dolarlık eşya çalındı...

Megan Fox:

Transformers'la yakaladığı başarıyı Los Angeles'ta 2.9 milyon dolarlık bir malikane satın almak için kullanan seksi oyuncu, hırsızların hedefi oldu. Hırsızlar evden 40 bin dolarlık antika silah çaldı.

Audrina Patridge:
Hills' dizisinin ünlü oyuncusu Patridge'in, Los Angeles'taki 1.29 milyon dolarlık evine giren hırsızlar, 43 bin dolarlık mücevher ve genç oyuncunun Louis Vuitton marka valizlerini çaldı.