Mutlu çiftin yolları ayrılıyor!

Emina Türkcan, ülkesi Sırbistan'a Mustafa Sandal Amerika'ya sinema filmi çekimlerine gidiyor.


Sırbistan'ın Eurovision adaylarından Emina Türkcan, avantajının Mustafa Sandal olduğunu söyledi: "Türkiye'nin en önemli pop starlarından birinin eşiyim. Onun tecrübelerinden fazlasıyla faydalanıyorum. Musti bana müthiş taktikler veriyor."

MUSTİ TURNEYE ÇIKIYOR EMİNA ÜLKESİNE GİDİYOR

Mustafa Sandal ile eşi Emina'yı önümüzdeki günlerde kısa süreli ayrılıklar bekliyor. Musti, önce Avrupa turnesine çıkacak ardından da 'New York'ta Beş Minare' filminin çekimleri için Amerika'da kamera karşısına geçecek.

HENÜZ FİNALİSTİM

Emina Sandal ise, ülkesi Sırbistan'ı Eurovision'da temsil edebilmek için ön elemeden geçecek. Goran Bregoviç; Eurovision Şarkı Yarışması için Sırbistan adına üç beste yaptı. Aralarında Emina Sandal'ın da bulunduğu üç ayrı sanatçının seslendireceği bu besteler, ülke içindeki oylamaya tabi tutulacak. Birinci olan şarkı ve şarkıcı Sırbistan'ı temsil edecek. "Şu an yalnızca finalistim, henüz kimin temsil edeceği belli değil" diyen Emina Sandal, sözlerine şöyle devam etti:

EŞİM BÜYÜK ŞANSIM

"Seçilirsem ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Elbette hedefim en iyi dereceye ulaşmak ama birinci olmak gibi büyük bir iddia için kendimi şartlandırmadım. En büyük avantajım Türkiye'nin en önemli pop starlarından birinin karısı olmam... Onun tecrübelerinden fazlasıyla faydalanıyorum. Mustafa bana sahne performansımla ilgili müthiş taktikler veriyor ve bu anlamda kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum."