Kidman'a 320 pırlantalı bilezik

Nicole Kidman, Sophia Loren, Penelope Cruz gibi dünyaca ünlü yıldızların rol aldığı 'Nine' müzikalinde kullanılan takılar Chopard imzası taşıyor.


Ünlü mücevher markası, Nicole Kidman'ın filmde takması için tasarladığı bir bilezikte tam 320 pırlanta kullandı
Şu sıralar vizyonda olan 'Nine' filminin başrolünde altı ünlü kadın yer alıyor: Marion Cotillard, Nicole Kidman, Penélope Cruz, Judi Dench, Sophia Loren, Stacy Ferguson ve Kate Hudson. Hepsi de Hollywood'a damgasını vuran bu kadınların, filmde taktıkları takıların tümüyse ünlü Fransız mücevher firması Chopard'ın imzasını taşıyor! Filmin çekimleri sırasında Chopard markasının ortaklarından ve baş tasarımcısı Caroline Gruosi-Scheufele, Fransız Gala dergisine, 'Nine' filmi için tasarladıkları mücevherleri ve yaratıcılık sürecini anlattı. Mücevher dünyasının en ünlü kadınlarından biri olan Gruosi-Scheufele, 'Nine'da rol alan her oyuncu için farklı tasarımlar yaptıklarını ve bu amaçla filmin baş kostümcüsü Colleen Atwood ile saatlerce aralıksız olarak çalıştıklarını söyledi. 'Nine', Frederico Fellini'nin ünlü 'Sekiz Buçuk' isimli filminin Hollywood versiyonu olarak tanımlanabilir. Takılar, filmde rol alan altı kadın oyuncunun canlandırdıkları karaktere ve giysilerine göre özel olarak tasarlandı. Rob Marshall'ın yönettiği film için, ünlü marka toplam 60 mücevher tasarladı. Bu mücevherler, 30 kişi tarafından onlarca ay süren detaylı ve zor bir çalışma süreci sonucunda tamamlandı. Cenevre'de, yüzlerce güvenlik görevlisi tarafından korunan Chopard'ın merkezinde hazırlanan bu özel koleksiyon, yıl içinde, markanın tüm dünyaya yayılmış 120 butiğinde sergilenecek.

MARİON COTİLLARD
Filmin baş kahramanı 'Guido Contini'nin eşini filmde Fransız oyuncu Marion Cotillard canlandırıyor. Yönetmenin 'saflık' sembolü olarak gördüğü genç kadın için, Chopard beyaz altın bir zincirde taşınan üç karatlık bir kolye ve dantel üzerine işlenmiş 44 karat elmastan oluşan özel bir gerdanlık tasarladı. Chopard, ayrıca kalp kesim 24 pırlantayla donatılmış bir bileziğe imza attı.

NİCOLE KİDMAN
Filmde yönetmenin ilham kaynağı aktrisi canlandıran Nicole Kidman için firma bu özel koleksiyonun en değerli takısını tasarladı. 320 pırlantadan oluşan bilezik, muhteşem bir güzellikte. Bunun yanı sıra Chopard tarafından ünlü oyuncunun filmde kullanması için 47 pırlantadan oluşan bir kolye ve beş karatlık pırlanta yüzük de tasarlandı.

KATE HUDSON
Moda muhabiri rolündeki Kate Hudson için, Chopard tarafından 540 minik pırlanta ile etrafı süslenmiş inci bir yüzük ve 827 pembe safir işlenmiş küpe tasarlandı.