Ebru Cündübeyoğlu Ezel'i Lost'a benzetti

'Lost'un senaryosunu çok beğendiğini, şaşırtan bir grafiği olduğunu söyleyen Cündübeyoğlu, Türkiye'de de bunu 'Ezel' dizisinin çok iyi başardığını ifade etti.


Yeni bir projenin çekimleri için gittiği Arjantin'den dönen Ebru Cündübeyoğlu: Orada kendimi 'Lost' dizisindeymiş gibi hissettim, epey bir kaptırdım. Henüz 'Lost'dan bir teklif gelmedi ama daha ümidimi kesmedim
Ebru Cündübeyoğlu, Tarık Pabuçcuoğlu ve Serhat Tutumluer gibi ünlü tiyatro oyuncuları, önceki gün, 5-27 Mart tarihleri arasında Bursa Nilüfer'de gerçekleşecek olan Nilüfer Belediyesi Tiyatro Festivali'nin tanıtımı için Harbiye'deki Kenter Tiyatrosu'nda biraraya geldi.

'ÇALIKUŞU' DA SAHNELENECEK
Festivalde sahnelenecek 'Çalıkuşu' adlı oyunda 'Feride' karakterini canlandıran Ebru Cündübeyoğlu, üç yıldır devam eden oyunla Türkiye'nin her yerinde oynama imkanı bulduklarını söyledi. Oyunda 'Dr. Hayrullah'ı canlandıran Tarık Pabuççuoğlu ise, "Anadolu seyircisinin ilgisi bizi çok şaşırtıyor. Bursa gibi tarihi bir yerde tiyatroseverlerle buluşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. Bir buçuk ay önce yeni bir programın çekimleri için gittiği Arjantin'den yeni dönen Cündübeyoğlu, "Dünyada ilk olacak bir konseptte program çektik" diye konuştu. Proje hakkında bilgi vermek istemeyen oyuncu, Arjantin'deyken kendisini, 'Lost' dizisindeymiş gibi hissettiğini söyleyerek espri yaptı: "Arjantin'in doğası ve çekim yaptığımız mekanlar nedeniyle kendimi bayağı kaptırdım ama henüz 'Lost'dan teklif gelmedi. Ümidimi kesmedim daha ama dizi bu sezon bitiyor herhalde." 'Lost'un senaryosunu çok beğendiğini, şaşırtan bir grafiği olduğunu söyleyen Cündübeyoğlu, Türkiye'de de bunu 'Ezel' dizisinin çok iyi başardığını ifade etti.