Onlara çocuk emanet edilmez

Ünlülerin her zaman parlak yaşamları olmuştur. Ama perde arkasındaki gerçek öyle midir? Her ünlüye, koşulsuz güvenilir mi? Kararı size bırakıyoruz...

 
SEAN PENN : Ç ; oğumuz , Sean Penn ' in hem filmlerini hem de hafif arıza kişiliğini ç ; ok seviyoruz ; ancak buna rağmen , ona karşı garip bir gü ; vensizlik besliyoruz . Zira o , canı istediğinde gazetecilere , kafası bozulduğunda da eşine saldırıyor . Bu kadar agresif olması , biraz korkutucu .

PARİS HILTON : Her ç ; eşit ç ; ılgınlığın altından ç ; ıkarak ü ; nlü ; olan Paris Hilton , sahip olduğu şö ; hret ve parayı hiç ; umursamıyor gibi gö ; rü ; nü ; yor , adının skandallara karışmasından ç ; ekinmiyor . Paris bu ; her an her şeyi yapabilir .

AMY WINEHOUSE :
Başlangıç ; ta hepimiz , onu ve şarkılarını ç ; ok sevmiştik ; ancak zamanla , kö ; tü ; alışkanlıklarına da tanık olmaya başladık .

OZZY OSBOURNE :
Adı ç ; ılgınlıklarla anılan Osbourne ' a ç ; ocuğunuzu neden emanet etmemeniz gerektiğini gö ; rmeniz iç ; in , kızı Kelly Osbourne ' a bakmanız yeterli? Konsere ç ; ıkıp yarasa kemiren , karısına tecavü ; z ettiği iddia edilen Osbourne ' un , yakınından bile geç ; memelisiniz .

KID ROCK :
Sö ; z konusu kavga olduğunda asla ç ; ekinmeyen ve yumruklarını kolayca konuşturan Kid Rock , pek ç ; ok kez , insanlara saldırdığı gerekç ; esiyle tutuklanmıştı . Gerek yok yani ; hele ç ; ocuk emanet etme falan?

MARILYN MANSON :
Her şeyden ö ; nce , gö ; rü ; nü ; mü ; itibariyle kaybediyor . Maazallah , ç ; ocuğun dili tutulur onu gö ; rü ; nce ; akıl tutulması geç ; irir .

MICKEY ROURKE : Belki de sinema endü ; strisinin en tartışılan figü ; rlerinden biri . Kariyerinin sonuna geldiğini dü ; şü ; nü ; rken , her seferinde , yeniden gü ; ndeme oturmayı biliyor . Son zamanlarda yıldızı yeniden parlayan , fırtınalı gü ; nlerini geride bırakan Rourke ; gü ; ven konusunda , kafalarda hâ ; lâ ; soru işareti yaratan bir isim .

CHARLIE SHEEN : '
Two And a Halfmen ' de canlandırdığı ; ç ; apkın , alkolik ve sorumsuz amca rolü ; ne gerç ; ek hayatında da devam eden Sheen , bir bakıyorsunuz alkolü ; fazla kaç ; ırıp ortalığı dağıtıyor , bir bakıyorsunuz eski karısını tehdit ettiği gerekç ; esiyle karşımıza ç ; ıkıyor . Gerç ; ek şu ki , ona değil ç ; ocuk , otomobil anahtarı dahi emanet etmemek gerekiyor .