Bahar gelince ünlüler saçıldı

Bahar havasının gelmesi ile birlikte bir çok ünlü ayrıldıkları sevgilileri ve eşlerinin yerlerini doldurmaya başladılar.

  Nehir Erdoğan ' ın sevgilisi Mustafa Altıoklar , Ekin Tü ; rkmen ile evli futbolcu Alpay Ö ; zalan da Pınar Eliç ; e ile birlikte gö ; rü ; ldü ; .

Siirt Jetpa Sporda başkan yardımcılığı yapan Alpay Ö ; zalan sanatç ; ı Pınar Eliç ; e ile Etiler Keops ' ta eğlenirken gö ; rü ; ntü ; lendi . Ç ; ift gece boyunca samimi tavırlar sergiledi ve Alpay sahneye davet edilen Pınar Eliç ; e ' yi elinden ö ; perek karşıladı . Mekandan ayrı ç ; ıkan ikilinin Ayazağa ' da bir rezidansta buluştuğu sö ; ylendi .

Bahar ' dan etkilenen bir başka ü ; nlü ; ise Nehir Erdoğanla birlikte olan ü ; nlü ; yö ; netmen Mustafa Altıoklar ' dı . Sevgilisinin dizi ç ; ekimi nedeniyle İstanbul dışında olmasını fırsat bilen Altıoklar , oyuncu Ekin Tü ; rkmen ' le Beyoğlu Nu Pera ' da eğlendi . Samimi gö ; rü ; ntü ; ler sergileyen ikili gö ; rü ; ntü ; lenmekten rahatsız oldu . Ekin Tü ; rkmen yü ; zü ; nü ; gizlemeye ç ; alıştı , Altıoklar ' ın ise suratı asıldı .