Sunuculuk yapmaya gitti yarışmacı oldu

'Hayallerimin Turu' adlı yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Şebnem Dönemez ödülleri duyunca kendi grubunu kurarak yarışmaya katılma kararı aldı.

 
Facebook uygulaması ü ; zerinden başlatılan Carlsberg ' Hayallerimin Turu ' isimli yarışmanın tanıtımı ö ; nceki akşam Ghetto ' da gerç ; ekleşti . Sunuculuk gö ; revini ü ; stlenen Şebnem Dö ; nmez , 26 Nisan ' a kadar sü ; recek yarışmanın hediyelerini duyunca yarışmacı olmaya karar verdi .

GERÇ ; EK BİR HAYAL TURU

www . hayalleriminturu . com adresinde dö ; rder kişilik kurulan gruplar , neden bu tura kendilerinin gitmesi gerektiğini bir cü ; mle ile anlatacak ve profillerine bir de video ekleyecekler . Yarışma sonunda birinciye Dö ; nmez ' i bile baştan ç ; ıkaran şu ö ; dü ; ller vaat ediliyor : Takım ü ; yeleri , dö ; rt gü ; n boyunca ; Londra ' nın en iyi otellerinden birinde kalacak , London Eye ' a binip , ö ; zel VIP bö ; lü ; mden şehre bakacak , şehri tepeden izleyecekler . Onlar iç ; in ö ; zel olarak ayarlanan fotoğrafç ; ı ve stilistle beraber , fotoğraf ç ; ekimine katılacaklar .

Michelin yıldızlı şef Thierry Laborde ' la tanışıp , beraber yemek yapacaklar . Ardından da tü ; m dü ; nyada izlenme rekorları kıran ' Thriller Live Show ' a gidip , Michael Jackson ' ın şarkılarını dinleyip , sö ; yleyecekler . VIP konser biletlerini alıp , O2 Arena ' da Rihanna konserine gidecek , Wembley Arena ' da rock grubu Kiss ' i izleyecekler .