Angelina Jolie uslanmıyor!

Brad Pitt'i Jennifer Aniston'ın elinden alan Angelina, şimdilerde Johnny Depp'i gözüne kestirdi.


Vanessa Paradis, Angelina Jolie'nin korkusundan sevgilisi Johnny Depp'in 'The Tourist' isimli filmden ayrılmasını istedi! Life&Style, Paradis'in Depp'ten Fransa'ya dönmesini istediğini yazdı.

Aralarına Angelina girdi!


Birlikte oynadığı her aktörün aklını başından alan, sayısız ayrılıkta ve ihanette ismi geçen Angelina Jolie (34), yine mutlu bir çiftin arasına girdi. Johhny Depp (42) ile 'The Tourist' isimli filmin çekimleri için Venedik'te bulunan Angelina Jolie'nin, ünlü oyuncuyla baş başa gazetelerde yer alan fotoğrafları Vanessa Paradis'ı (37) çıldırttı! Vanessa Paradis, iki çocuğunun babası Depp'ten, seti bırakıp hemen Fransa'ya geri dönmesini istedi!

Brad'i Jennifer'dan aldı!

12 yıldır, Depp ile mutlu bir ilişki yürüten Paradis'in yakınları, "Angelina, Brad Pitt'i bir film setinde Jennifer Anniston'ın elinden aldı! Vanessa, bu filmdeki seks sahnelerinin de sevgilisi ve Angelina arasında yakınlaşmaya neden olacağından korkuyor" diye konuştu. Life&Style dergisi, Paradis'ın her akşam son derece sinirli bir şekilde Depp'e telefon ettiğini ve sık sık sevgilisinden filmi bırakmasını istediğini yazdı.