Fahriye Evcen efsane dizide!

Fahriye Evcen, çalıkuşu dizisinde feride'yi canlandıracak.


Sinemada Türkan Şoray'ın, televizyonda Aydan Şener'in oynadığı 'Çalıkuşu' efsanesi yeniden canlanıyor. TV'deki son 'Feride', Fahriye Evcen olacak.

Fahriye Evcen, yeni projesiyle hayranlarını ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor... Reşat Nuri Güntekin'in ünlü romanı 'Yaprak Dökümü'nün televizyona uyarlanmasının ardından aynı yazarın bir başka eseri olan 'Çalıkuşu' da yeni versiyonuyla izleyiciyle buluşacak.

Haziran ayında çekimlere başlanması planlanan dizide, daha önce Türkan Şoray ve Aydan Şener'in canlandırdığı 'Feride' karakterini bu sefer Fahriye Evcen oynayacak. Çalışmaları büyük bir gizlilik içinde yürütülen dizinin 'Yaprak Dökümü'nün yapım şirketi Ay Yapım tarafından çekileceği ve Evcen'le birlikte rol alacak diğer oyuncularla görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

'Çalıkuşu'nun hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz belli değil. Fahriye Evcen de yeni dizisi hakkında konuşmak istemediğini söyledi. Romanın 1986'da çekilen televizyon uyarlamasında Aydan Şener, Feride rolüyle büyük beğeni kazanmıştı.