Umreden dönen Seda Sayan'ı oğlu karşıladı

Ünlü şarkıcı Seda Sayan Umre'den döndü.

  Kendisinden 20 yaş kü ; ç ; ü ; k 6 ' ıncı kocası Onur Şan ' dan boşandıktan sonra umreye giden ü ; nlü ; şarkıcı Seda Sayan bugü ; n Suudi Arabistan ' dan dö ; ndü ; . Oğlu Oğulcan Engin tarafından Atatü ; rk Havalimanı Dış Hatlar Terminali ' nde karşılanan Seda Sayan beraberinde bol bol zemzem suyu getirdi . Sayan , ' İnşallah hacı da Allah nasip eder ' dedi .

İç ; kale Şirketler Grubu Onursal Başkanı Nadire İç ; kale ' nin organizasyonunu yaptığı turla geç ; tiğimiz hafta umre iç ; in annesi Ayşe Gü ; rsaç ; ar ile kutsal topraklara giden Seda Sayan bugü ; n Tü ; rkiye ' ye dö ; ndü ; . Suudi Arabistan Havayolları ' nın ( Saudia ) uç ; ağı ile saat 12 . 45 ' de annesi ile Medine ' den İstanbul ' a gelen Sayan , Atatü ; rk Havalimanı Dış Hatlar Terminali ' nde oğlu Oğulcan Engin tarafından karşılandı . Anne oğul Atatü ; rk Havalimanı ' ndan ayrılana kadar el ele tutuşurken , Seda Sayan ' ın beraberinde 8 bidon zemzem suyu ve bol bol hurma getirdiği gö ; zlendi .

' İnşallah hac da nasip olur '

Umre iç ; in aldığı ö ; zel kıyaf1etiyle dikkat ç ; eken Seda Sayan , ' ' Ben buradan tü ; m sevenlerime sesleniyorum , Allah herkese nasip etsin diyorum . İnşallah tü ; m Mü ; slü ; manlara umreye gitmek nasip olsun diyorum . Umrede ç ; ok heyecanlandım . Hocama ( Eman Tur temsilcisi Bilal Ö ; zkan ) da ç ; ok teşekkü ; r ederim . Bize ç ; ok doğru şeyler anlattı , ç ; ok doğru şeyler yaptık . Bü ; yü ; klerimiz sakın bana kızmasın , sakın ' kızımı evlendireceğim , oğlumun mü ; rü ; vvetini gö ; reyim , biraz daha durayım ' demesinler . Sakın ertelemeyin , ne olur gidin . Hocam bana ' biraz da varlık , para da lazım ' dedi . Dedim ki olmayanı bana gö ; nderin elimden gelen her şeyi yapacağım dedim . Diyanet ile de temasa geç ; eceğim . Hakikaten bü ; tü ; n Mü ; slü ; manlar gitmeli . Dü ; şü ; ncenize dü ; nyanın her yerinden gelen Mü ; slü ; manla namaza duruyorsunuz , Mü ; slü ; man kardeşlerinizle bü ; tü ; nleşip , Beytullah ' ı tavaf ediyorsunuz . Allah ayırmasın herkese de gidin diyorum . ' ' Seda Sayan bir soru ü ; zerine ilk defa umreye gittiğini belirterek , hacca da gitmeyi dü ; şü ; nü ; p dü ; şü ; nmediğinin sorulması ü ; zerine de ' ' Allah nasip etsin inşallah ' ' yanıtı verdi .

Kutsal topraklarda bir hafta kalan Sayan , Mekke ve Medine ' deki kutsal mekanları ziyaret etti . Ü ; nlü ; şarkıcı , Mekke ' de 5 yıldızlı Hilton Oteli ' nde , Medine ' de ise yine 5 yıldızlı Medine-i Mü ; nevvere manzaralı Oberoi Otel ' de kaldı .