Mehmet Ali özel hayatında çok efkarlı

Mehmet Ali Erbil'in özel hayatında yaşadığı kriz Erbil'i çok bunalttı.Zor günler geçiren Erbil, Seda Sayan arasında buzları eritti.

  Ö ; nceki gü ; n Sayan ' la ö ; ğle yemeğinde buluşan Erbil ' in sıkıntılı olduğu , sigara ü ; stü ; ne sigara iç ; tiği gö ; zlerden kaç ; madı .

Kö ; tü ; gü ; n dostları

Yıllardır arası aç ; ık olan Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan , zor gü ; nler geç ; irmeye başlayınca barıştılar . Onur şan ' dan tek celsede boşanan Sayan ve Tuğba Erbil ' le boşanmak ü ; zere mahkemelik olan ü ; nlü ; şovmen , ö ; nceki gü ; n İstinye Park ' taki Masa restoranda buluştu . Sayan ' ın oğlu Oğulcan ve Sema-Levent Kızıl ç ; iftinin de eşlik ettiği iki arkadaş , ö ; ğle yemeği boyunca dertlerini paylaştılar .

Sigaraya başladı

Bu arada Mehmet Ali Erbil ' in birbiri ardına sigara yaktığı dikkatlerden kaç ; madı . Tuğba Erbil ile olaylı bir boşanma sü ; reci yaşayan ü ; nlü ; şovmen , muhabirlerin &ldquo ; Siz sigara iç ; miyordunuz , ne oldu?&rdquo ; sorusuna &ldquo ; Ben iç ; meyeyim de kim iç ; sin , baksanıza başımıza gelenlere&rdquo ; diye cevap verdi . Daha sonra mekandan tek başına ç ; ıktı .