Bu da boşanma kutlaması

Geçtiğimiz gün eşlerinden boşanan Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan özgürlüklerini İstinye Park'ta kutladı. Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ve Sahnelerin aranan yüzü Seda Sayan'ın uzun zamandır küs oldukları biliniyordu.

ÖĞLE YEMEĞİ İÇİN İSTİNYE PARK’TA BULUŞTULAR
Küs oldukları için uzun süredir bir araya gelmeyen Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan eşlerinden boşandıktan sonra öğle yemeği için İstinya Park7ta bir araya geldi. Kendisi gibi sanatçı olan Onur Şan’ dan tek celsede boşanan Sayan ve eşi Tuğba Erbil’den boşanmak üzere olan Erbil’i yemekte Sema-Levent Kızıl çifti de yalnız bırakmadı. İkilinin yemekte şampanya patlattıkları da gözlerden kaçmadı.

İKİSİ DE ÇOK NEŞELİYDİ
Geçirdikleri zor zamanları geride bıraktıkları gözlenen Erbil ve Sayan öğle yemeğinde oldukça neşeliydi. Sigara içtiği görülen Erbil’e gazeteciler “Siz sigara içmiyordunuz, ne oldu?” diye sordu. Erbil ise bu soruya “Ben içmeyeyim de kim içsin? Baksanıza başımıza gelenlere ” diye cevap verdi. Ünlü şovmen masadan erken kalkarken Sayan, şampanya içmeye devam etti.

TUĞBA EVDEN AYRILDI

Mehmet Ali Erbil'e boşanma davası açan Tuğba Erbil, ise triplex bir villaya taşındı. Ünlü şovmenle birlikte yaşadıkları Yeniköy'deki evden ayrılan Tuğba Erbil, kendisine Emirgan'da triplex bir villa kiraladı. Tuğba Erbil'in yeni tuttuğu evin aylık kirası ise 8 bin TL.