Dizi isimleri kendilerinden daha popüler

Birçok ünlü oyuncu, artık kendi kimlikleriyle değil, daha çok canlandırdıkları karakterlerle tanınıyorlar.

  Ö ; zellikle dizi filmlerde ö ; ne ç ; ıkan karakterleri ç ; ok seven izleyici , onların adına facebook ' ta onlarca sayfa aç ; ıyor . Bunlardan biri de , atv ' de yayınlanan ' Ezel ' dizisinde ' Ezel ' karakterini canlandıran Kenan imirzalıoğlu . . .

' EZEL ' iÇ ; iN 500 SAFYA

imirzalıoğlu ' nun , facebook ' ta kendi adına aç ; ılan 98 sayfa bulunurken , canlandırdığı ' Ezel Bayraktar ' adına aç ; ılmış ise tam 500 sayfa yer alıyor . atv ' nin bir diğer sevilen dizisi ' Aşk ve Ceza ' nın yakışıklı başrol oyuncusu Murat Yıldırım ' ın kendi adı ile facebook ' ta bir tane sayfası bulunurken , dizide canlandırdığı ' Savaş Baldar ' karakterinin ise 12 adet facebook sayfası var . ' Kurtlar Vadisi Pusu ' nun ' Polat Alemdar ' ı Necati Şaşmaz ' ın ise ismine facebook ' ta aç ; ılmış 350 sayfası var . ' Polat Alemdar ' ın ise 500 ' ü ; n ü ; zerinde facebook sayfası bulunuyor .

' DAYı ' iÇ ; iN FACEBOOK ' TA TAM 263 SAYFA AÇ ; ILMIŞ

' Ezel ' dizisinin fenomen karakterlerinden ' Ramiz Dayı ' iç ; in facebook ' ta tam 263 sayfa aç ; ılmış . ' Ramiz Dayı ' yı canlandıran yılların oyuncusu Tuncay Kurtiz ' in ise facebook ' ta bir tane bile sayfası yok