Avşar sevgilisini öpücük yağmuruna tuttu

Dün kızı Zehra ve kardeşi Helin ile Tarabya'da bir restoranta yemeğe giden Hülya Avşar sonradan kendilerine katılan sevgilisi Saadettin Saran'ı öpücük yağmuruna tuttu.

Geçen hafta programında “Aşkı yakaladığıma inanıyorum” diyen Avşar, bu sözünü sevgilisini uzun uzun öperek kanıtladı. Hülya Avşar (47) ve eski Fenerbahçe yöneticisi Saadettin Saran (46) 2006 yazından beri birlikte. Çift iki yıldır Kemer Country’deki villalarında birlikte yaşıyor. Önceki akşam Tarabya’daki Kıyı Balık’ta kızı Zehra, kardeşleri Leyla ve Helin Avşar ile yemek yiyen Hülya Avşar’a ilerleyen saatlerde sevgilisi Saadettin Saran da katıldı.

Uludağ’da snowboard yaparken ayağını kırdığı için yerinden kalkamayan yıldız, sevgilisini oturduğu yerden öpücüklere boğdu.

20 dakika restoranda kalan Saran’ın kızı Lal, bu sırada babasının arabasında bekliyordu. Lal Avşar’a merhaba demek için içeri girmedi.

Saran’ın kızının ilişkiye tepkili olduğu konuşulurken, Avşar her fırsatta Lal ile çok iyi anlaştıklarını söylüyor.

İki yıl önce InStyle Home dergisine verdiği bir röportajda, pazar günlerini evde ailesine ayırdığını anlatırken, “Sadettin’in kızı Lal’in de bize katılmasıyla ev daha da neşeleniyor. Lal, Zehra’nın en iyi arkadaşı oldu” demişti.

Saran ve Avşar’ın geçen Mayıs ayında ayrıldığı konuşulmuştu. Şiddetli kavga sonrasında evleri ayıran çift, kısa sürede yeniden barıştı.