Mine Koşan genç popstarla evlendi

Mine koşan popstarda aynı sahneyi paylaşıp düet yaptığı Erhan Yeşil ile Dünya evine girdi.

Ünlü şarkıcı 'Popstar Alaturka' yarışmasında birlikte sahneye çıktığı 29 yaşındaki Erhan Yeşil ile evlendi.Bayrampaşa Belediyesi'nde kıyılan nikahın resimleri medyada yayınlandı. Peki Mine Koşan neden evlendi bu adamla sorusu gündeme düştü. İşte bunların sebeplerini bulmak gerektiğine inanıyoruz.Erhan Yeşil, neden 52 yaşında bir kadınla evlendi ?

Erkeklerin ünlü olduktan sonra eşlerini boşadıkları bir gerçek.Erhan Yeşil'de Popstar yarışması'na katıldığı zaman kendi yaşında bir kadınla evliydi ve bir kızı vardı.Yüzbinliralık ödülü alıp yarışmayı kazandıktan sonra ilk işi karısından boşanmak oldu. Ondan sonra da ,Mine Koşan'a aşık olduğunu anladı.Mine Koşan ile internette bir süre yazıştıktan sonra Yeşil, Ona evlenme teklifinde bulundu.

Mine Koşan, çok mutlu olduğunu söylenenlere aldırmayacağını söylese de, içinde fırtınalar koptuğu bir gerçek. Herkes evliliklerinin kaç ay, ya da kaç gün süreceğini merakla bekliyor. Çünkü herkes Erhan Yeşil'in reklam yapmak için evlenlilik yaptığını düşünmekte.Bunu ne kadar açıklamaya çalışsalar da, kimsenin inanmayacağı aşikar ve uzun bir zaman bu işe hep kuşkuyla bakılacak.

Ama artık bu tür haberlere çok alıştığımız için, eskisi kadar rahatsız olmuyoruz galiba ! Yine de merak etmeden duramıyoruz!