Facebook Emre ve Çağla'yı yaktı

Medyatik ikili Emre Altuğ ve Çağla Şikel Altuğ Facebook yüzünden zor günler yaşıyor. İkilinin ismine hesap açan bir şahıs genç çifti zorda bıraktı.

İnternet ortamında bazı web sayfalarında ünlülerin isimlerini kullanarak hesap açanlardan son olarak nasibini alanlar Emre Altuğ, Çağla Şikel Altuğ ve bebekleri Kuzey Altuğ oldu.

KENDİ HESAPLARI YOK
Kendilerine ait hiçbir facebook hesapları olmamasına rağmen Emre Altuğ ve Çağla Şikel Altuğ'un sahtelerinden onlarca var. Geçtiğimiz günlerde Emre Altuğ ve Çağla Şikel Altuğ çiftinin isimlerini ve fotoğraflarını kullanarak hesap açanlar farklı sanatçılara ve çiftin arkadaşları ile hayranlarına çeşitli mesajlar gönderdiler.

MESAJLARA İNANMAYIN
Bir arkadaşları ile konuşurken bu durumu fark eden Emre Altuğ ve Çağla Şikel Altuğ çiftinin canı bu duruma oldukça sıkıldı. Emre Altuğ kendileri adına internette hesap açıp başkalarıyla konuşanlar hakkında "Çağla'nın ve benim bugüne kadar facebook'da veya başka bu gibi sitelerde hesabımız hiç olmadı. Bundan sonrada açmayı düşünmüyoruz. Lütfen kimse bizlerin isimlerinden gelen mesajlara inanmasın." dedi.