Eşi Türk sinemasındaki jön açığını kapatacak

'Yüreğine Sor' adlı filminin galasında eşi Hakan Eratik'i yalnız bıraklamayan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım ilginç iddialı bir çıkış yaptı.

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, geçtiğimiz akşam eşi Hakan Eratik’i başrol oynadığı “Yüreğine Sor” filminin galasında yalnız bırakmadı.

Ayakligazete.com’un haberine göre, eşinin ilk sinema filmi olduğunu ve eşini hayranlıkla izlediğini ifade eden başarılı şarkıcı eşi Hakan Eratik’e övgüler yağdırdı.

“Eşim Türk Sineması’ndaki Jön açığını kapatacak”

Eşiyle gurur duyduğunu ifade eden Yeşim Salkım eşine bir kez daha aşık olduğunu belirtti. Hülya Avşar’ın “Türkiye’de jön yok” açıklamalarına atıfta bulunurcasına konuşan Yeşim Salkım, “Film mükemmeldi. Herkes çok başarılıydı. Türk Sineması’nın uzun zamandır ihtiyaç duyduğu naif bir film. Eşim çok başarılıydı. Beyaz perde de bu kadar yakışıklı bir adam olduğunu fark ettim eşime bir kez daha aşık oldum. Hakan çok başarılı bir jön, eşim olmasının dışında Türkiye’deki jön boşluğunu dolduracak biri olarak görüyorum kendisini” diye konuştu.
ÇOCUK İSTİYORLAR
3 yıldır birlikte olduklarını ve evliliklerinin de birinci yılını geride bırakmak üzere olduklarını dile getiren Yeşim Salkım, “Birbirimizi tanıma sürecini aştık, birbirimizi tanıdık tanıyacağımız kadar. Biz artık kararımızı verdik ve o yola girdik. Allah nasip eder inşallah” diye konuştu.