Gülben'le Hülya'nın güzellik polemiği

Gülben Ergen programında Hülya Avşar'ı ağırladı.Yayında 'En güzel kim?'tartışması yaşandı.

Bir çok polemik yaşayan iki ünlü isim geçtiğimiz Ekim ayında 'Yüz Yüze' programında barıştılar. Aralarındaki buzları eriten Gülben Ergen ve Hülya Avşar birbirlerini kendi programlarına davet ettiler.

Gerçekten kendini güzel mi sanıyorsun

Programda iki ünlü isim arasında “En güzel kim?” tartışması yaşandı. Hülya Avşar, “Ben hakikaten kendimden başka güzel göremiyorum etrafımda” dedi. Ergen’in yanıtı sert oldu: “Gerçekten kendini en güzel mi zannediyorsun? Bizim komşumuzun kızı var, benden de senden de daha güzel. Mardin’in daracık sokaklarında öyle kızlar var ki, emin ol ikimizden de güzeller. Başarı ve güzellik sana ait bir kavram değildi, sen yıllarca öyle zannettin!”

Kafa bulmak hoşuma gitti

Avşar, Ergen’in yanıtı üzerine “Yıllarca insanlarla kafa bulmak hoşuma gitti. İnsanlar benim espri anlayışımı algılayamadı. Ben seni sinir etmek için söylüyorum, sen de sinir oluyorsun. Ben güzel bir kadın olduğumu biliyorum. Charlize Theron dersen benimle kıyas olarak, ‘belki’ derim. Ben kendimi ortaya koyuyorum. Benden güzeli varsa, getir koy önüme Gülben, haklısın diyeceğim” diye konuştu. Ve Ergen, “Tamam, sen benden daha güzelsin” diyerek konuya son noktayı koydu.

Şahan ve Cem’e örnek oluruz

Gülben Ergen ve Hülya Avşar, çekimin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çok keyifli oldukları gözlenen ve hemen hemen tüm sorulara kahkahalarla yanıt veren ikiliye “Hande Yener-Demet Akalın, şahan Gökbakar-Cem Yılmaz dargınlıklarının sona ermesi konusunda örnek olduğunuzu düşünüyor musunuz?” diye soruldu. Ergen, “Hadi cevap ver atışma profesörü” diyerek yanıtı Avşar’a bıraktı. Kahkaha atan Avşar, “Cem ile şahan bir araya gelirse, örnek olduğumuzu düşünürüm işte” dedi.

Ben hayatta ortak olmam

Hülya Avşar, programında ağırladığı Gülben Ergen’e bir de jest yaptı, “Çocuklar Gülsün Diye” adlı sosyal sorumluluk projesine destek olacağını söyledi. Ergen, “Destek olman, ortak bir şey yaptığımız anlamına da gelir” dedi. Bunun üzerine Avşar, “Ben hayatta ortak olmam, kendi yapacağım projeye neden ortak olayım ki? Benim projemde sen ancak destek olabilirsin” dedi. “Peki benim projemde sen ne yapabilirsin?” diye soran Ergen’e Avşar “Destek olacağım” yanıtını verdi. “Ol” demekle yetinen Ergen ise Avşar’a klibini çekmesi önerisinde bulundu. Teklife sıcak bakan Avşar, “Evet, bunu düşüneceğim” dedi.

Zehra şarkılarını gizlice dinlerdi

Hülya Avşar, Gülben Ergen’le sohbetinde ilginç bir itirafta bulundu. Ergen’e, kızı Zehra’nın gizlice onun şarkılarını dinlediğini söyleyen Avşar, “Senin ikizleri ziyaret edeceğimizi Zehra’ya söylediğimde çok şaşırmıştı. Zavallı, eskiden benden gizli gizli kısık sesle senin şarkılarını dinlerdi. Duyunca sinir olurdum ben de. Sana gideceğimizi duyduğunda çok sevindi” dedi.

Tenis özlemi

Geçtiğimiz ay Uludağ’da kayak yaparken düşüp bacağını kıran Hülya Avşar, alçısının iki hafta sonra alınacağını söyledi. Yakın dostlarının alçısının üzerine yazılar yazdığını belirten Avşar, koltuk değneklerine sardığı renkli şeritler içinse “Tenis raketimin bantlarını değneklerime sardım. Tenis özlemimi böyle gideriyorum” dedi.

TWITTER NEDEN BENİ TAKİP ETMİYORSUN

İkili, twitter’da kim kimi önce eklesin muhabbeti yaptı. Avşar, “Sen neden beni twitter’da takip etmiyorsun” diye sorunca Ergen, “Sen beni eklemedin, sen eklemediysen ben neden ekleyeyim” dedi. Programın ardından Ergen, twitter’da eklediği Avşar’a “Bak follow da ettim seni” diye mesaj gönderdi