Tarkan adliyeye sevk edildi

Tarkan adliyeye sevk edildi Emniyetteki sorgusu tamamlanan Tarkan adliyeye sevk edildi.

  İstanbul Emniyet Mü ; dü ; rlü ; ğü ; Narkotik Suç ; larla Mü ; cadele Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ekipleri tarafından dü ; zenlenen operasyonda gö ; zaltına alınan ve aralarında şarkıcı Tarkan Tevetoğlu ' nun da bulunduğu şü ; phelilerin işlemleri tamamlandı . Şü ; pheliler , geniş gü ; venlik ö ; nlemleri altında emniyetten ç ; ıkarılarak adliyeye sevk edildi .

Narkotik şubede gö ; zaltında tutulan ü ; nlü ; yıldızın , dü ; n sağlık kontrolü ; ne gö ; tü ; rü ; lü ; şü ; de adeta bir ' operasyon ' gibiydi . Kendisiyle aynı operasyonda gö ; zaltına alınan 10 kişi , arka taraftaki normal ç ; ıkış kapısından gö ; tü ; rü ; lü ; rken Tarkan , ö ; n taraftaki misafir kapısından ç ; ıkarıldı . Şaşırtmaca yolda da devam etti . 10 kişilik grup , Haseki Hastanesi ' ne gö ; tü ; rü ; ldü ; . Ü ; nlü ; sanatç ; ı iç ; in ise Bayrampaşa Devlet Hastanesi tercih edildi . Tarkan , burada sağlık kontrolü ; nden geç ; irildikten sonra diğer zanlılar da bu hastaneye getirildi .

Perşembe akşamından beri İstanbul Narkotik Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nde bulunan şarkıcının gö ; zaltı sü ; resi bu akşam itibarıyla dolacak . Tarkan ' ın , kendisiyle aynı operasyonda gö ; zaltına alınan diğer 10 kişiyle birlikte İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi ' ne ç ; ıkarılması bekleniyor .

Ü ; nlü ; yıldız , cuma gü ; nü ; polislere verdiği ifadede , kokain değil esrar kullandığını ifade etmişti . Uyuşturucu temin ettiği iddiasını reddeden sanatç ; ı , sadece ' iç ; ici ' olduğunu ö ; ne sü ; rmü ; ştü ; . Tarkan , ayrıca uyuşturucu kullanmaya ABD ' de başladığını anlatmış ve ' Hayranlarım sakın beni ö ; rnek almasın . Tedavi olup ben de bu bağımlılıktan kurtulmak istiyorum . ' demişti . Tarkan , polislere , ' panik atak ' hastası olduğunu gö ; steren bir sağlık raporu da sunmuştu . Bu nedenle nezarethane yerine emniyet amirinin odasında tutuluyordu . Tarkan ' ın , Polis Haftası dolayısıyla 10 Nisan ' da Abdi İpekç ; i Spor Salonu ' nda emniyet mensuplarına bir konser vermeye hazırlandığı ortaya ç ; ıkmıştı .

TUTUKLANABİLİR

Kokain kullandığını polisteki ifadesinde kabul ettiği ö ; ne sü ; rü ; len Tarkan , savcılıktaki sorgusunun ardından ya serbest bırakılacak ya da tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilecek . Tarkan da Deniz Seki gibi &ldquo ; uyuşturucu kullanmak ve uyuşturucu kullananlara yer temin etmek&rdquo ; ile suç ; lanıyor .

JAPON HAYRANLARI

Tarkan ' ın gö ; zaltına alınması , dü ; nyada kamuoyunda da geniş yer buldu . Ö ; nde gelen haber ajanslarının &ldquo ; Anadolu ' nun pop prensi , megastar&rdquo ; gibi sıfatlarla tanıttığı Tarkan ' ın ö ; zellikle Rus ve Japon hayranları , menajerini telefon yağmuruna tuttu . Tarkan ' ın 19 Şubat 2010 ' da Sibel Can ile Rusya ' ya gitmeden ö ; nce , operasyonda gö ; zaltına alınan ve &ldquo ; torbacı&rdquo ; denilen uyuşturucu dağıtıcıları Selman Gü ; ngö ; r Şenel ve Abdü ; lmelik Ceniş ' ten uyuşturucu aldığı ö ; nesü ; rü ; ldü ; .

POLİS ' E DESTEK VERDİ

Tarkan , 2 yıl ö ; nce Polis Teşkilatı ' nın 163 . yılı kutlamaları ç ; erç ; evesinde hazırlanan afişlerde &ldquo ; Genç ; leri korumak iç ; in polis olmak isterdim&rdquo ; sö ; zleriyle poz vermişti . İstanbul Narkotik Polisi tarafından dü ; zenlenen operasyonda perşembe akşamı uyuşturucu kullanmak ve yer temin etmek suç ; larından gö ; zaltına alınan Tarkan ' ın yanı sıra Ebru Gü ; ndeş , Metin Akpınar ve bazı gazeteciler de polisin kampanyasına katılmışlardı .