Recep İvedik 3'ün sinema hasılatı ne kadar?

Gökpınar Recep İvedik 3 ile ilgili açıklamalarda bulundu.

12 Şubat’ta vizyona giren olan Recep İvedik 3 filminin hasılatı ne kadar? Recep İvedik karakterini Canlandıran Şahan Gökbakar konuk olduğu televizyon programında Recep İvedik Recep İvedik 3 ile ilgili tüyolar verdi. İşte ile ilgili tüyolar..

TV’de Yekta Kopan’ın sunduğu ‘Gece Gündüz’ programına konuşan Şahan Gökbakar, son filmi Recep İvedik 3 ile ilgili bilgi verdi.

Şahan Gökbakar’ın kardeşi Togan Gökbakar’ın yönetmenliğini yaptığı film de bu kez Recep İvedik, daha naif bir karakterle izleyicinin karşısına geliyor.

“Bazı insanların bakıp, ‘Ay ne tatlı ya’ diyebileceği kıvamda naif, bir hikaye oldu” diyen Gökbakar, filmin kendi derdiyle meşgul olacağını ifade ederek “Yani kendini iyileştirmeye çalışacak” dedi.

Filmin 3. versiyonunda, babaannesi ölen Recep İvedik’in yalnızlaşması ve daha sosyal bir insan olma çabaları komik bir dille anlatılıyor.

Şahan Gökbakar, Recep İvedik karakterinin içinde bulunduğu sosyal durumu hep kendi bakış açısıyla yorumladığını belirterek “Sürekli bir çatışma yaşıyordu. Bu sefer artık, zurnanın ‘zart’ dediği yer denir ya hani, öyle bir şey yaşıyor hayatında ve diyor ki ‘Benim bundan kurtulmam lazım. Ben böyle yaşayamam artık’ diyor ve çözüm yolları arıyor” şeklinde konuştu.

12 Şubat’ta vizyona girecek filmle ilgili olarak Şahan Gökbakar, İvedik’in 2. ve 3. versiyonlarında, yeni yaşanan durumların, yeni olayların birbirlerine güzel geçişlerle bağlanmasına çok dikkat ettiğini ifade etti.