Kadınlar için sahneye çıkacaklar

Güldünya konserinin ikincisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde düzenlenecek


Hürriyet, aile içinde şiddete maruz kalan kadınlara destek sağlamak amacıyla başlattığı “aile ıçi şiddete son!” kampanyası kapsamında, iki yıl önce “aile ıçi şiddet acil yardım hattı”nı hizmete soktu.

Geçtiğimiz yıl, bu oluşuma katkı sağlamak amacıyla “Güldünya” adlı bir konser düzenlendi. Töre cinayetine kurban giden Güldünya Tören’e ithaf edilen konserde, Türkiye’nin en güçlü kadın sesleri sahneye çıktı. Güldünya konserinin ikincisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlenecek. Ve bu kez sahnede Türk müziğinin en ünlü erkek sanatçıları olacak.

Konserde kimler olacak

İkinci Güldünya konserinde Cihan Okan, Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Mirkelam, Mustafa Ceceli, Teoman, Yalın ve Yüksek Sadakat sahneye çıkacak. Sanatçılar, şiddet mağduru kadınlar için hep bir ağızdan “Aile içi şiddete Son!” diyecek. Most Production imzasıyla ıstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak konserde sanatçılara yine Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası eşlik edecek. Konserden elde edilecek gelir, Aile ıçi şiddet Acil Yardım Hattı’na aktarılmak üzere Aralık Derneği’ne bağışlanacak.