Zehra gözyaşlarını tutamadı

Hülya Avşar'ın Snowboard yaparken bacağını kırdığını öğrenen kızı Zehra, gözyaşlarına hakim olamadı.

Avşar'ın bacağına platin takıldı. Hülya Avşar ise yaptığı açıklamada, "Snowboard yaparken ne olduğunu anlamadan kendimi bir anda yerde buldum. Aacıyı tarif etmem imkansız ama durumum şu an çok iyi" dedi. Avşar, canlı yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu "Yetenek Sizsiniz" programındaki jüri üyeliğine de ara verdi.

KOLTUK DEĞNEKLERİYLE YÜRÜMEYE BAŞLADI

Hülya Avşar’ı ameliyat eden Doç. Dr. Nadir Şener, dün akşam ameliyat olan sanatçının koltuk değnekleriyle yürümeye başladığını söyledi. Yazılı açıklama yapan Doç. Dr. Şener, yapılan tetkiklerinde sağ baldırındaki iki kemiğinde (tibia ve fibula) kırık tespit edilen Avşar’ın dün gece ameliyata alındığını, tıp dilinde intramedüller çivi ameliyatı adı verilen operasyonun başarılı geçtiğini kaydetti.

Genel durumunun iyi olduğunu söylediği Hülya Avşar’ın koltuk değnekleriyle yürümeye başladığını ve moralinin gayet yerinde olduğunu kaydeden Doç. Dr. Şener, “Hastamız birkaç gün daha hastanemizde takip edilecektir. Kaynama süresi kırıktan kırığa değişmekle beraber bu tip kırıklarda ortalama 3 ay kadar sürmektedir. Bu kırık uzun vadede hastamızın spor hayatını etkilemeyecek” dedi.

ZİYARETÇİ KABUL ETMİYOR

Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Helin Avşar, ablasının sağlık durumunun iyi olduğunu ve ağrıları nedeniyle ziyaretçi kabul etmediğini söyledi.
Sanatçı arkadaşlarının Hülya Avşar ile telefonla görüştüklerini kaydeden Helin Avşar, ablasının yarın veya çarşamba günü taburcu edileceğini bildirdi.

BORD YAPMAK SENİN NEYİNE

Hülya Avşar, dün akşam jüri üyesi olduğu 'Yetenek Sizsiniz' programına bağlandı. Acun Ilıcalı ise Avşar'a 'Senin bord yapmak neyine? Uzman mısın, değilsin' diyerek takıldı.