Tuğçe Sarıkaya'ya evlilik yasağı

TV1 kanalında program sunacak olan Tuğçe Sarıkaya'ya 2 yıl evlilik yasağı getirildi.

Geçen yıl Best Model Türkiye birinci ve dünya üçüncüsü olan Tuğçe Sarıkaya, bu ay sonunda Kayseri'de test yayınına başlayacak TV 1 kanalında program sunacak. Tuğçe Sarıkaya, siyaset ve sanat dünyasının önde gelen isimleri ve gazetecilerle röportajlar yapıp, haftada bir yayınlanacak "Güzel Güzel Konuşalım" adlı programla izleyici karşısına çıkacağını söyledi.

Kanalla imzaladıkları sözleşmenin ağır şartlar taşıdığını belirten Sarıkaya, "2 yıllık sözleşme imzaladım. Sözleşmenin şartları oldukça ağır. 2 yıl boyunca çok fazla seyahat edeceğim için evlilik ve çocuk yasak. Sözleşmede 2 yı l boyunca evlenemez maddesi var. İşim için katlanacağım" dedi. İlk kez geldiği Kayseri'yi çok güzel ve gelişmiş bulduğunu ifade eden Tuğçe Sarıkaya, yeni işinden dolayı saçlarını kısalttığını da söyledi. Erciyes Kayak Merkezi'nde snowboard kursu da alan Sarıkaya, "Kayak yapmayı biliyorum. Erciyes'te snowboard kursu alıyorum. Erciyes'in kayak pistini çok beğendim. Ben güzelim ama Erciyes benden daha güzelmiş. Büyükşehir Belediyesinin burası için proje başlattığını öğrendim. Proje tamamlandığında Erciyes daha güzel olacaktır diye düşünüyorum" dedi.

TV 1 Genel Müdürü İlter Sağırsoy da bu ay sonunda test yayınına başlayacaklarını belirterek, "Mart ayı sonunda yayın hayatına başlayacağız. D Smart ile anlaştık. Kablo TV ile de anlaşacağız. Kanalımızın İstanbul ve Ankara'da da stüdyoları olacak. Tuğçe Sarıkaya'nın kanalımıza önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Kendisi Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Halkla İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencisi" diye konuştu.