'Sevgililer Günü'nü ailesiyle geçirecek

Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile olan aşk defterini kapatan Deniz Seki, Sevgililer Günü'nü ailesiyle birlikte geçirecek.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, önceki gün sosyetik gece kulübü Longtable'da sahne aldı. Mavi temalı gecede Seki, kendisini dinlemeye gelen birbirinden ünlü konuklarına adeta müzik ziyafeti çekti. Mekâna, kendisine özellikle cezaevinde bulunduğu süreçte büyük destek veren kardeşi Serkan ile gelen Seki, sahneden indikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazete Habertürk'ün haberine göre; çok mutlu olduğunu belirten şarkıcı, "Sevgililer Günü'nü ailemle birlikte evde geçireceğim. Çünkü onlar benim gerçek aşkım" diye konuştu. Seki'yi dinlemeye gelen Petek Dinçöz ve Süreyya Yalçın, gecenin konseptine uygun olarak mavi kıyafetleriyle dikkat çekti.

ÜNLÜLER İZLEDİ

Seki'nin sahne kostümü ise Ezra-Tuba Çetin kardeşlerin imzasını taşıyordu. Bas gitarda Gürol Ağırbaş, piyanoda Mustafa Nuri Haybatlı, klarnette Göksun Çavdar ve davulda Murat Yeter'in eşlik ettiği ünlü şarkıcı kendi şarkılarının yanı sıra, Türk pop müziğine damgasını vurmuş eserleri de seslendirdi. Tam üç kez bis yapan Seki, 'Bitti' şarkısı ile başladığı geceye Ajda Pekkan'dan 'Hancı', Nilüfer'den 'Haram Geceler', Sezen Aksu'dan 'Yalnızlık Senfonisi' adlıeserlerle devam etti. Sanatçıyı, Pınar Altuğ, Seren Serengil, Hande Ataizi, Metin-Eda Özülkü gibi birçok ünlü isim izledi.

'EHLİYET GİTTİ AMA SAĞLIK OLSUN'

Geçtiğimiz günlerde alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan Deniz Seki, konuyla ilgili olarak yöneltilen sorulara şu yanıtı verdi: “84 promil alkollü çıktım ama polisler dinlemedi ve ehliyetime 6 ay boyunca el koydular. Sağlık olsun”... Bilindiği üzere alkollü araç kullanma sınırı 51 promil.