Madonna'yı hala seviyorum

Madonna 'nın eski kocası ve yönetmen Guy Ritchie, “Madonna, dünyanın en direnişçi insanlarından biridir. Ona gerçekten hayranım. Üstelik onu hâlâ seviyorum” dedi.

İngiliz gazeteci Tom Chiarella, Robert Downey JR ve Jude Law'ın başrol oynadığı 'Sherlock Holmes' filminin yönetmeni Guy Ritchie'yi, Londra'daki evinde ziyaret etti. Ünlü yönetmenle tam 255 dakikalık bir söyleşi gerçekleştiren Chiarella; adeta bir belgesel çekti! Madonna'nın eski kocası olan Ritchie'yle sohbetini, Esquire dergisine yazan Chiarella, 41 yaşındaki yönetmene samimi itiraflar da yaptırdı. 'Sherlock Holmes' filmi nedeniyle röportaj veren Ritchie, eski eşine hâlâ aşık olduğunu söyledi.

ONU HALA SEVİYORUM

Madonna, dünyanın en direnişçi insanlarından biri. Düşünsenize, sadece 23 yaşındayken tüm dünyaya başkaldırmış; ona hayranım. Üstelik onu hâlâ seviyorum!" Guy Ritchie'nin "Onu seviyorsanız peki neden boşandınız?" sorusuna verdiği yanıt ise hayli gerçekçiydi:"Boşanmak isteyen bir kadının karşısına geçip, hiçbir şey yokmuş gibi davranamaz, acınızın bir yanılsamadan ibaret olduğunu iddia edemezsiniz. Bakın, benim hayatta üç kuralım vardır. Birincisi; bir insan, en rahatsız olduğu anlarda bile rahat olmayı becerebilmelidir. İkincisi; inanç sahibi olmak güzeldir ancak, bu inançlara körü körüne bağlı olmamak gerekir.

Tom Chiarella'yla yaptığı uzun röportaj boyunca zaman zaman duygusallaşan ünlü yönetmen, geçmişle ilgili de şunları söyledi: “Madonna buraya geldiğinde, burası şimdiki gibi değildi; geleneksel bir Londra atmosferi hakimdi. İnsanlar, nazik, ilgiliydi; daha da ötesi, kimse onu yargılamıyordu. Madonna olduğu için değil, insan olduğu için değer görüyordu. Ama en önemlisi, benim eşim olduğu için değerliydi."